返回列表 回復 發帖
原帖由 Darkn3t 於 2008-7-30 12:37 AM 發表
我是马来西亚人
嘩~ TVBNOW 真係好多馬國人呢~ 
原帖由 Darkn3t 於 2008-7-30 12:37 AM 發表
我是马来西亚人
甘系住边勒???
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-30 12:38 AM 發表

吾系全部人都似你甘有水准架嘛
唔好咁講,身處地球,可以知得幾多得幾多啦,而且我偏愛生態紀錄片,拍得好靚,亦好珍貴~ 
原帖由 Darkn3t 於 2008-7-30 12:38 AM 發表
我之前也很喜欢在这里吹水。。但忙了一阵子。。所以才停止了
是咯,人多也好玩啊!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-30 12:40 AM 發表

唔好咁講,身處地球,可以知得幾多得幾多啦,而且我偏愛生態紀錄片,拍得好靚,亦好珍貴~ 
系咯系咯,有时睇睇下都几爽架,不过最近少睇咯

回應 Venus_Cat 第 9744 篇文章

我比较喜欢看海洋生物和宇宙的纪录片
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2008-7-30 12:46 AM 發表
海洋生物我也喜歡,至於宇宙嘛,個人就不太喜歡喇,因為我覺得果班科學家吹水居多,自身星球也搞不清,仲講宇宙,好似偏離了許多呢~
原帖由 Darkn3t 於 2008-7-30 12:46 AM 發表
我也是喜欢宇宙
走啦,拜拜!晚安
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-30 12:51 AM 發表
走啦,拜拜!晚安  
gn~ nic~ 
早輪香港有套BBC紀錄片,叫<天與地>,世界向地罕見人跡的地方都影下,拍得真係好靚好靚架~ 
各位兄弟帮的兄弟姐妹们,你们大家好,我来了,
原帖由 我很孤独 於 2008-7-30 12:55 AM 發表
各位兄弟帮的兄弟姐妹们,你们大家好,我来了,
孤獨又是那處人啊?? 次次見你都好夜至上線呢~
沒人睬貓,那我也去睡了~ GN & BYE ALL~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-30 12:57 AM 發表

孤獨又是那處人啊?? 次次見你都好夜至上線呢~
我只有这个时间才有空,所以我才现在写给你们大家,希望你们大家都不要见怪。