返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-31 10:41 PM 發表

粥唔好吃, 吃醋好d, 有益.
煲醋?? 你有喜了嗎?? 恭喜哂喎,記得分d薑醋我食呀~

係呢,你的bb會唔會係........... 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-31 10:46 PM 發表

你太多粉絲了,整炒絲煲都有排整,更加唔得閒陪我反啦~ 
我没啊...只猫仲多啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-7-31 10:44 PM 發表
VC 貓, 今日在這裡發現了好多個爺爺, 都好好玩的啊.376074
爺爺?? 是甚麼東西?? 食得的麼??
原帖由 CC517 於 2008-7-31 10:47 PM 發表

想帶你去玩呀, but 吃了貓麵.
你就好啦,有貓麵吃,岩哂你口胃,又可以慳番餐啦~ 
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-31 10:49 PM 發表

我没啊...只猫仲多啊..
我見到哂啦,兩個都多,不然怎會另係爐灶,開個新貼反啊~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-31 10:48 PM 發表

煲醋?? 你有喜了嗎?? 恭喜哂喎,記得分d薑醋我食呀~

係呢,你的bb會唔會係........... 
外星貓都會有喜, 你已經開始胡思亂想了, 都是困得太久了, 同你看看你是不是腦震盪了.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-31 10:56 PM 發表

外星貓都會有喜, 你已經開始胡思亂想了, 都是困得太久了, 同你看看你是不是腦震盪了.
big bro..只猫灌水...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-7-31 10:54 PM 發表

376085外星貓都會有喜, 你已經開始胡思亂想了, 都是困得太久了, 同你看看你是不是腦震盪了.
冰個科學家或人類敢斷言外星貓唔會有喜架?? 衹係未知佢地點樣繁殖0姐~ 
big bro 機器故障, 不關我的事.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-31 11:00 PM 發表

冰個科學家或人類敢斷言外星貓唔會有喜架?? 衹係未知佢地點樣繁殖0姐~ 
我可是機械式人工智能的啊
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-31 10:53 PM 發表

我見到哂啦,兩個都多,不然怎會另係爐灶,開個新貼反啊~ 
不是啊, 有得玩, 有無爐灶都玩得喎.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-31 10:49 PM 發表

爺爺?? 是甚麼東西?? 食得的麼??
即是各單位領導人啊.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-31 11:01 PM 發表

我可是機械式人工智能的啊
嗱嗱嗱,你要分清楚,AI還AI,外星生物還外星生物,一種是有基的,一種是人工智能,受人操扛的機器人,係究竟係冰種先?? 

PS.:POST多左可以刪除架嘛,好過比人話灌水啦,仲話外星生物,豉蕉拔拔就有你份~ 
原帖由 CC517 於 2008-7-31 11:04 PM 發表

即是各單位領導人啊.
衹要守規則咁反,不灌水,不反野,理鬼佢係乜水啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-31 11:05 PM 發表

嗱嗱嗱,你要分清楚,AI還AI,外星生物還外星生物,一種是有基的,一種是人工智能,受人操扛的機器人,係究竟係冰種先?? 

PS.:POST多左可以刪除架嘛,好過比人話灌水啦,仲話外星生物,豉蕉拔拔就有你份~  ...
記憶糸統短路, 暫時無法接通.

點刪呀, 對這裡的機件不熟.
外星貓E生