返回列表 回復 發帖
突然殺咁多人入黎,追貼都追唔切~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-31 11:56 PM 發表

不,為你好的,打打下就會好了,不打不大嘛~ 
打打下會死啊, 不打不大, 不合邏輯啊.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-1 12:00 AM 發表
我就是其中一个。。。。

兄弟帮吹水区第一萬帖者,獎金$388888。第一萬零一帖者,獎金$288888。第一萬零二帖者,獎金$188888。第一萬零三帖者,獎金$88888。每人只得一次取獎金,所以記住取了獎金留位給其他人啊!

http://www1.tvbnow.com/thread-202839-631-1.html
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-31 11:56 PM 發表

爆帖王行动失败。。。
哈。。哈。。老四中左咯。。。我衰左了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 walala 於 2008-7-31 11:59 PM 發表

我还不够般。。。。
再接再厲
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-1 12:01 AM 發表

打打下會死啊, 不打不大, 不合邏輯啊.
不會死的,家陣係搵手打,不是搵野樁你啦 ~ 
原帖由 walala 於 2008-8-1 12:02 AM 發表

我就是其中一个。。。。
hi~ walala~ 

上次叫你矛應,唔多敢再叫你地添~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-1 12:00 AM 發表
他們在賽跑啊.
外星貓E生
哈。。哈。。我的奖金唔使给我。。加去下一个奖金啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-1 12:10 AM 發表
哈。。哈。。我的奖金唔使给我。。加去下一个奖金啦。。
送给我叻..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-1 12:04 AM 發表
兄弟帮吹水区第一萬帖者,獎金$388888。第一萬零一帖者,獎金$288888。第一萬零二帖者,獎金$188888。第一萬零三帖者,獎金$88888。每人只得一次取獎金,所以記住取了獎金留位給其他人啊!

http://www1.tvbnow.com/thread-2028 ...
我都有份。。。
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-1 12:07 AM 發表

不會死的,家陣係搵手打,不是搵野樁你啦 ~ 
你不是打我啊, 那PAT PAT 咁大, 應該係果D大佬的啊. 我閃了.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-1 12:09 AM 發表

hi~ walala~ 

上次叫你矛應,唔多敢再叫你地添~ 
那现在敢叫了噢。。。。

原帖由 CC517 於 2008-8-1 12:12 AM 發表

你不是打我啊, 那PAT PAT 咁大, 應該係果D大佬的啊. 我閃了.
你真係....   gn~