返回列表 回復 發帖
原帖由 pretty-boy 於 2008-8-1 09:59 AM 發表
这么多奖金!
昨天晚上我家这里下雨打雷, 所以没上,错过了啊!
下次还有机会的...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 假書僮 於 2008-8-1 09:37 AM 發表
兄弟帮吹水区第一萬帖者係walala,獎金$388888。第一萬零一帖者係wk.hoo,獎金$288888。第一萬零二帖者係ckhooi74,獎金$188888。第一萬零三帖者係mickeybblim,獎金$88888。恭喜你們!
mickeybblim  2008-8-1 09:34 TVB 88888 ...
谢谢屎桶佬

原帖由 mickeybblim 於 2008-8-1 10:25 AM 發表

假兄..多谢晒啊...
我代替88师兄...四人帮
4个四帮人。。。都那奖金

報下到先.
外星貓E生
hi......
原帖由 walala 於 2008-8-1 11:18 AM 發表

4个四帮人。。。都那奖金
我自己入咗户口啊...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-1 03:34 PM 發表
我回來了
cammy...
不见咗big bro架....
原帖由 maui 於 2008-8-1 04:18 PM 發表
hi......
你转咗新 look啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-1 12:38 PM 發表
報下到先.
只猫..第一次见你忙啊...

回應 mickeybblim 第 10058 篇文章

okmo...my new look...!!!!!

回應 maui 第 10060 篇文章

me too...

回應 mickeybblim 第 10061 篇文章

do you no which 家族 salary is most....
http://www.tvbnow.com/thread-411533-1-1.html

請大家支持下,唔該!!!
原帖由 maui 於 2008-8-1 04:24 PM 發表
do you no which 家族 salary is most....
shaolin..
20万...

回應 mickeybblim 第 10064 篇文章

per month izzit...!!!!!