返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-8-1 07:44 PM 發表

还有专用在夏天的名字。。。
高興了吧~ 不用謝我了~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-1 07:46 PM 發表

高興了吧~ 不用謝我了~ 
谢谢你V猫...

原帖由 walala 於 2008-8-1 07:49 PM 發表

谢谢你V猫...
coolala好乖好有禮貌啊~ 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 Venus_Cat 第 10083 篇文章

VC..昨晚你点解闪走咗啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
cammy...

你响边啊...

点解又仲没训啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-1 08:15 PM 發表
VC..昨晚你点解闪走咗啊...
我閃左?? 何時?? 

回應 Venus_Cat 第 10086 篇文章

就系昨晚我地一起..冲10000帖
你同只猫都不见咗啦...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-1 08:22 PM 發表
就系昨晚我地一起..冲10000帖
你同只猫都不见咗啦...
明白了,我尋晚也有講,可能你留意不到了,尋晚突然殺咁多人入黎,爬貼都爬唔切啦,仲點出聲~ 哈哈~~ 

而且 TVBNOW 自從更換論壇軟件6.0之後,我發覺hk呢冰個server真係有點問題,好窒,有時仲開唔到畫面,過頁速度好慢~
咦~ 火星貓定居在hk嗎?? 如果係,可能佢同我情形一樣喇~ 
我进来捧场!!有没有人招待我啊!!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-1 08:27 PM 發表

明白了,我尋晚也有講,可能你留意不到了,尋晚突然殺咁多人入黎,爬貼都爬唔切啦,仲點出聲~ 哈哈~~ 

而且 TVBNOW 自從更換論壇軟件6.0之後,我發覺hk呢冰個server真係有點問題,好窒,有時仲開唔到畫面,過頁速度好慢~ ...
原来是咁..我不理咁多就回复D帖..有D到看不到..乱乱来
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-1 08:28 PM 發表
咦~ 火星貓定居在hk嗎?? 如果係,可能佢同我情形一樣喇~ 
系啊..只外星猫住HK..你可以同他出来饮茶倾计
原帖由 hendytiu 於 2008-8-1 08:30 PM 發表
hi~ hendytiu~ 
原帖由 hendytiu 於 2008-8-1 08:30 PM 發表
骨人hendytiu..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-1 08:31 PM 發表

系啊..只外星猫住HK..你可以同他出来饮茶倾计
我不介意見人,拔單對單就太無聊同尷尬了,聚一大班人之後出來飲飲茶倒無況啦~