返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 02:23 PM 發表

快溫哥華3小時. 你度而家應該 2:25am, 我度現在11:25pm
same with you here
原帖由 真爱难求 於 2008-7-29 02:24 PM 發表
这么早就睡咯!!!
其實我追緊 "當狗愛上貓"電視歌. 我可能追劇, 可能訓覺, 因為明天有些忙, 我要formet 部 Notebook.
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 02:27 PM 發表

噢噢。。她叫刘晴晴???叫刘精精就真。。。
流精精。。
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 02:28 PM 發表

其實我追緊 "當狗愛上貓"電視歌. 我可能追劇, 可能訓覺, 因為明天有些忙, 我要formet 部 Notebook.
点解每个人都format电脑既。。?
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-29 02:23 PM 發表

不好恼......... 这几天会忙些.........
你賣金魚, 有幾忙 j. 呢度好多搵你買金魚. 好生意!
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-29 02:27 PM 發表

是呀大哥.......... 你好吗....? 这几天大家都在谈些什么..........?
为什么会中毒。。 你去了那里。。?
这几天谈了很多东西哩。。
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 02:28 PM 發表

你有要format电脑.........?
珍惜四人帮。。。

回應 ckhooi74 第 9598 篇文章

辉哥。。。。。。。。
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 02:31 PM 發表

你賣金魚, 有幾忙 j. 呢度好多搵你買金魚. 好生意!
哦........ 都好忙下... 要准备摆fair....4天....
珍惜四人帮。。。
原帖由 真爱难求 於 2008-7-29 02:32 PM 發表
辉哥。。。。。。。。
什么事那么喘啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-29 02:29 PM 發表

点解每个人都format电脑既。。?
部desktop 好慢, 諗緊好唔好 format,  我部 Notebook  無情情上唔到網, 我又唔識攪, 唯有format.  從裝一次就冇事. 今晚太夜, 明早至做.
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-29 02:31 PM 發表

为什么会中毒。。 你去了那里。。?
这几天谈了很多东西哩。。
多手咯.... 我都在工作啊....
珍惜四人帮。。。

回應 manyiu 第 9610 篇文章

过几天就没事,
我的也是这个问题。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-29 02:34 PM 發表

哦........ 都好忙下... 要准备摆fair....4天....
金金, 話我知 "要准备摆fair" 點解呀?
原帖由 manyiu 於 2008-7-29 02:36 PM 發表

部desktop 好慢, 諗緊好唔好 format,  我部 Notebook  無情情上唔到網, 我又唔識攪, 唯有format.  從裝一次就冇事. 今晚太夜, 明早至做.
有时里面既问题皆。。set一set就得架啦。。