返回列表 回復 發帖
我仲有收埋好多呀 買左150蚊咋,好鬼死正呀
寇仲~ 發表於 2009-7-16 06:14 PM
咁咪可以捽碟 ^^ 捨唔捨得先, 珍藏喎 !!
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
係屋企呀,只係少左上黎姐...
:-) 份工對你黎講輕唔輕鬆
Iamtall 發表於 2009-7-16 07:16 PM
駕輕就熟啦, 話哂都做咗咁多年 ^^
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
又返嚟喇
又有堂上
同埋姨姨今日生意唔係幾好
所以成日俾佢看住  
Fian. 發表於 2009-7-16 07:50 PM
冇奶油呀!姖D report 好掂呀..睇到硬
一個係佢上咗大陸做嘢 ,...... look at you,.... it is your fault? he just go to work.
我識咗第二個唔要佢............ and then you broke up with him,......
不過而家仲係好朋友 ........... that is good,.. ...
Masterking 發表於 2009-7-16 11:30 AM
所以我對嗰個男人係最有內疚感
其實我同佢都好夾
佢以前有個朋友話我同佢係螺絲同螺絲 "模"
佢又係牙尖咀利嘅
好聰明同個腦轉數好高
當今世上得一個人同我嗌交係會嗌得贏我咋
我同佢嗌交就要睇道理喺邊個度
有道理嗰個就贏梗
冇道理嗰個就輸梗
不過如果道理唔喺我度
我有一招係贏梗嘅
就係淚攻勢
再加一句咁你讓吓我唔得咩
咁就百戰百勝

各位 晚上好! miss 晚上好!
而家等緊學生上嚟
goodnight Fian and 主任,
Thanks for your advice,....
and thanks fian's caring......
Masterking 發表於 2009-7-16 01:27 PM
See you tomorrow
話就咁話啦, 朝9晚6....收到工至得架 !!
幾日唔見, 去咗邊呀....
呢排真係行得好快, 我都有啲眼花 ^^
主任 發表於 2009-7-16 05:04 PM
因為我喺度吖嘛
所以咪行得快好多囉
Back
精品文章...魅力 + 1111..........
主任 發表於 2009-7-16 05:55 PM
.
我真係有架 細個己經有百幾度,問題唔大囉,
不過最近睇報紙果時有D眼花呀
寇仲~ 發表於 2009-7-16 05:57 PM
乜細個都會有老花咩
有咗好耐啦 ^^
因為我無近視, 所以好快就有老花
主任 發表於 2009-7-16 05:57 PM
幾時開始有老花
係呀 好勁呀,我係格離都電到呀
寇仲~ 發表於 2009-7-16 06:12 PM