返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-10-5 05:44 AM 發表

我一定唔係合適人選...你放心啦....
如果你唔係坐唔定,幫主之位是交給你的
原帖由 bubu1109 於 2008-10-4 01:42 PM 發表
遲一點我會退隱,到時我會交出幫主之位,希望可以移交啦

不過一定會是兄弟幫的成員,萬一沒有合適人選,到時我會解散家族441616
BUBU物你一直都係度既~做咩唔出來一齊吹下水窩~原來你講真既~!
原帖由 bubu1109 於 2008-10-5 05:46 AM 發表

还好,我不是兄弟帮 无我份
你还是继续做帮主,不要抛弃我们
原帖由 ice.key 於 2008-10-5 05:48 AM 發表

我才不會做這麼辛苦的職位....
做一個好的寵物家族幫主的確不易,感覺上比門派幫主還要難
遲一點我沒太多時間上來,我怕不能照顧各位成員的需要,所以我決定隱退
雖然我們家族的成員已經算係好強大
原帖由 bubu1109 於 2008-10-4 01:46 PM 發表

佢以家掛住三國個邊~重邊會有時間SHOW你窩~
原帖由 bubu1109 於 2008-10-4 01:52 PM 發表

做一個好的寵物家族幫主的確不易,感覺上比門派幫主還要難
遲一點我沒太多時間上來,我怕不能照顧各位成員的需要,所以我決定隱退
雖然我們家族的成員已經算係好強大 ...
大部份兄弟姐妹加入寵幫都係因為你既關係~如果你真係退隱我怕大家都...開心屎~(講笑)
原帖由 ice.key 於 2008-10-4 01:53 PM 發表

不怕啦...還有我們這小角色...都可以幫到你的...呵呵
讚成~兄弟寵物幫D人都會幫你既~
一下子, 全都不见了
现在吹失踪风
原帖由 kylefunny 於 2008-10-5 05:58 AM 發表

讚成~兄弟寵物幫D人都會幫你既~
遲一點沒太多時間理家族,所以都係交出幫主之位,這樣對成員會比較好

而且做幫主好麻煩,都係早D撤退好
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件