返回列表 回復 發帖
VC 是 I T 貓啊, good good 啦.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 08:47 PM 發表

我都會架,so得閒就會研究下d電腦軟件點反,豐富下d電腦智識咁,如果唔係呢種心情學,人就會心散,更難學了~ 
甘我都想学下电脑既,几时得闲教我
原帖由 CC517 於 2008-8-4 09:39 PM 發表
VC 是 I T 貓啊, good good 啦.
I你個頭咩,以前係職業所須,後來發展到有興趣反之嘛~ 
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-4 09:39 PM 發表

甘我都想学下电脑既,几时得闲教我
正如我頭先講,心唔靜學乜都死,唔係我幾時得閒教,係你幾時可以靜心學咋~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 09:42 PM 發表

I你個頭咩,以前係職業所須,後來發展到有興趣反之嘛~ 
由職業而變興趣都好好喎, 前途無限.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 09:46 PM 發表

由職業而變興趣都好好喎, 前途無限.
香港競爭好大,識小D都好易比人淘汰啦,你定居HK,你應該知架~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 09:48 PM 發表

香港競爭好大,識小D都好易比人淘汰啦,你定居HK,你應該知架~
你曾是老師嗎.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 09:50 PM 發表

你曾是老師嗎.
你指電腦?? 的確教過,拔係業餘性質教~ 

幾乎又想閃了,見REFRESH幾次都矛反應~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 09:43 PM 發表

正如我頭先講,心唔靜學乜都死,唔係我幾時得閒教,係你幾時可以靜心學咋~ 
VC,你系老师黎架,讲说话甘禅即
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 09:52 PM 發表

唔好甘快闪啦~好闷架
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-4 09:52 PM 發表

VC,你系老师黎架,讲说话甘禅即
唔係禪,我已講得好白了~ 

我講的都是事實同經驗之談,何來禪呢~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 09:52 PM 發表

睇你嘅語氣就覺得你是老師.
外星貓E生
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-4 09:53 PM 發表

唔好甘快闪啦~好闷架
我 Refresh 過幾次都矛人覆貼,又出過大版,見你地去左其他貼反嘛,點知你地幾時至有興趣反黎講,唔閃等發霉咩~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 09:55 PM 發表

唔係禪,我已講得好白了~ 

我講的都是事實同經驗之談,何來禪呢~
又不算襌, 是有老師的....氣....質, 同....
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 09:56 PM 發表

睇你嘅語氣就覺得你是老師.
老師.....我似咩,老師講野嚴肅好多架~ 

教過幾堂d人唔上心就閃了,好短時間啦~