返回列表 回復 發帖
原帖由 longuum 於 2009-2-27 01:52 PM 發表
去考试咯!

再见咯!
melaka加油
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 malsss 於 2009-2-27 01:47 PM 發表
吃饱入来蛇一蛇,甘就快乐似神仙....
不止蛇..仲买股票
原帖由 CC517 於 2009-2-27 01:52 PM 發表

malsss 蛇, 你好
猫E生,甘得闲啊?? 有咩做呢??
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-27 02:31 PM 發表

不止蛇..仲买股票
婆婆冤枉啊......小弟今日唔得闲没买到.....
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-27 02:29 PM 發表

我知道同名的人有很多 没有理由你用你的真名..

所以才奇怪啊...
宾果  恭喜你答对嘞  这个是真名
原帖由 malsss 於 2009-2-27 02:37 PM 發表

婆婆冤枉啊......小弟今日唔得闲没买到.....
我今日无事啊..又不可以出街
原帖由 李东海 於 2009-2-27 02:38 PM 發表

宾果  恭喜你答对嘞  这个是真名
干嘛..用真名啊

那...你会不会像东海那样帅啊...
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-27 02:40 PM 發表

干嘛..用真名啊

那...你会不会像东海那样帅啊...
注册时没有太过注意 就打上去嘞  嘻嘻  哈哈 嗑嗑   没有  怎么能和人家明星比嘛
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-27 02:39 PM 發表

我今日无事啊..又不可以出街
点解没去做工?? 偷懒.....
原帖由 李东海 於 2009-2-27 02:44 PM 發表

注册时没有太过注意 就打上去嘞  嘻嘻  哈哈 嗑嗑   没有  怎么能和人家明星比嘛
真的假的...                      自然就是帅...李东海
原帖由 malsss 於 2009-2-27 02:51 PM 發表

点解没去做工?? 偷懒.....
养伤中...
原帖由 mickeybblim 於 2009-2-27 03:12 PM 發表

真的假的...                      自然就是帅...李东海
谢谢  你怎么受伤嘞  情伤还是
原帖由 malsss 於 2009-2-27 02:32 PM 發表

猫E生,甘得闲啊?? 有咩做呢??
不太多工作, 就可以蛇下蛇啦.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2009-2-27 03:35 PM 發表

不太多工作, 就可以蛇下蛇啦.
猫医生,我好似要发病啊~~~~~~~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2009-2-27 03:39 PM 發表

猫医生,我好似要发病啊~~~~~~~~~~~~~
什麼啦, 頭痛還是感冒.
外星貓E生