返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-4 09:58 PM 發表

又不算襌, 是有老師的....氣....質, 同....
同甚麼?? 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 09:57 PM 發表

我 Refresh 過幾次都矛人覆貼,又出過大版,見你地去左其他貼反嘛,點知你地幾時至有興趣反黎講,唔閃等發霉咩~ 
點會發霉, 你發緊光啊 最好不是光火.
外星貓E生
讲紧咩啊..看不明啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 09:59 PM 發表

老師.....我似咩,老師講野嚴肅好多架~ 

教過幾堂d人唔上心就閃了,好短時間啦~ 
有D嘢唔明, 你咁屎惡, 驚你就閃啦. (我估是這樣)
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 09:55 PM 發表

唔係禪,我已講得好白了~ 

我講的都是事實同經驗之談,何來禪呢~
都系即,我其实好像学架,是无咩时间啧
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:01 PM 發表

點會發霉, 你發緊光啊 最好不是光火.
發甚麼光?? 火更加唔會啦,一早講過eq一向頗高,唔岩傾咪小出句聲囉,火黎有乜用,少左冷靜就唔會分柝事物,損失都是自己啦~ 
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 10:02 PM 發表
讲紧咩啊..看不明啊..
VC 曾是老師.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:00 PM 發表

同甚麼?? 
你出刀仔, 我還不想死啊.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:04 PM 發表

有D嘢唔明, 你咁屎惡, 驚你就閃啦. (我估是這樣)
我有發過惡咩?? ~ 矛人同我反就閃,好正常啦,有甚麼好發惡~ 傻~ 
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:05 PM 發表

你系厕所点灯(找屎)
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:04 PM 發表

發甚麼光?? 火更加唔會啦,一早講過eq一向頗高,唔岩傾咪小出句聲囉,火黎有乜用,少左冷靜就唔會分柝事物,損失都是自己啦~ 
同你玩啫, E Q 太高唔好玩架.
外星貓E生
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-4 10:04 PM 發表

都系即,我其实好像学架,是无咩时间啧
這點真係同興趣好大關連,你興趣大,點忙都抽到時間吧~ 如果唔係怎有<廢寢忘餐>這句成語呢?? 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:06 PM 發表

我有發過惡咩?? ~ 矛人同我反就閃,好正常啦,有甚麼好發惡~ 傻~ 
同你反緊喎, 當我隱形.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-4 10:07 PM 發表

你系厕所点灯(找屎)
哈哈, 太婆講D嘢你都識嘅.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:05 PM 發表

有點餓了,想就地取材啦,見有隻貓係到(總矛可能食自己吧~ =.=""),你等多陣,我搵多隻雞同蛇就可以了~