返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:08 PM 發表

這點真係同興趣好大關連,你興趣大,點忙都抽到時間吧~ 如果唔係怎有<廢寢忘餐>這句成語呢?? 
呢句啱聽, 我都曾經試過.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:07 PM 發表

同你玩啫, E Q 太高唔好玩架.
反而我驚你地eq唔夠高比我激屎啦(之前曾有人仕比我激到心臟病發)~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:11 PM 發表

有點餓了,想就地取材啦,見有隻貓係到(總矛可能食自己吧~ =.=""),你等多陣,我搵多隻雞同蛇就可以了~ 
都好識食下喎, 熱天咁補, 會流鼻血架.
外星貓E生
我份人,越熟越巧反的,,三唔識七同佢亂講野,唔知人地點架嘛,有d人真係好唔反得架,梗係睇定d好啦~ 
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:14 PM 發表

都好識食下喎, 熱天咁補, 會流鼻血架.
不怕,我寒底,幾補都受得起,反而你有得走唔走,而家嘛.....

人黎呀)))))))))))))))) 幫我包抄隻火星貓,一陣大家一齊補~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:12 PM 發表

反而我驚你地eq唔夠高比我激屎啦(之前曾有人仕比我激到心臟病發)~ 
咁你手下流情囉.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:15 PM 發表
我份人,越熟越巧反的,,三唔識七同佢亂講野,唔知人地點架嘛,有d人真係好唔反得架,梗係睇定d好啦~ 
眼定定睇人, 嚇到人走晒 好彩雙眼都有你咁大.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:17 PM 發表

咁你手下流情囉.
流情就唔好喇,不如留酲啦,飲到hihi地,到劏果時易落手好多架~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:17 PM 發表

不怕,我寒底,幾補都受得起,反而你有得走唔走,而家嘛.....

人黎呀)))))))))))))))) 幫我包抄隻火星貓,一陣大家一齊補~  ...
機械貓都食, 真是這饑不擇食嗎.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:20 PM 發表

流情就唔好喇,不如留酲啦,飲到hihi地,到劏果時易落手好多架~ 
原來是醉貓.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:19 PM 發表

眼定定睇人, 嚇到人走晒 好彩雙眼都有你咁大.
雙眼大好,易落手 >>> 

眼細容乜易錯手插錯入鼻洞架,eeee 諗起都污髒髒~~ 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:22 PM 發表

原來是醉貓.
你不知了,加d紹興酒,隻貓炆起上黎會入味好多架~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:12 PM 發表

甘犀厉???
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-4 10:25 PM 發表

甘犀厉???
睇住人激到紮紮跳,拔又唔嬲得喎,幾巧反架~   (有點變態吧~  )HAHAHA
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:22 PM 發表

雙眼大好,易落手 >>> 380227

眼細容乜易錯手插錯入鼻洞架,eeee 諗起都污髒髒~~ 
還以為你是熟貓, 咁粗暴.
外星貓E生