返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:29 PM 發表

還以為你是熟貓, 咁粗暴.380231
那要睇對乜野人囉,唔通人地請我食大排檔,自己仲扮高檔咩~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:24 PM 發表

你不知了,加d紹興酒,隻貓炆起上黎會入味好多架~ 380229
呢個樣好恐怖.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:31 PM 發表

呢個樣好恐怖.
嘩~ 難得珍品喎,有咁嘅表情好自然啦~ hahaha
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:31 PM 發表

那要睇對乜野人囉,唔通人地請我食大排檔,自己仲扮高檔咩~ 
整個高檔樣來睇下.
外星貓E生

回應 Venus_Cat 第 10364 篇文章

我觉得香港人压力好大 , 所以造成好多种双重人格出黎, 不论现实或虚拟世界都有! 唔知你点睇?
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-4 10:25 PM 發表

甘犀厉???
講樣激到人心臟病法例子你聽~

試過有次同個外國留學生吹水,我同佢講,你成日顧住溝女,講乜鬼野書吖,買張野雞大學沙紙返黎交差算啦,幾乎激到佢心臟病發~ 
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:34 PM 發表

整個高檔樣來睇下.
等我見到高檔人,自會有高檔樣見了~ 
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 10:37 PM 發表
我觉得香港人压力好大   , 所以造成好多种双重人格出黎, 不论现实或虚拟世界都有! 唔知你点睇?
絕對應同,咪睇我成日係大版亂up,真人會比人感覺好唔同~

網上,你up乜都睇唔到對方真實反應,就算對方嬲,大可以一走了之,現實嘛,不得不顧及導對方感受,始終隨時仲有見面機會啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:37 PM 發表

講樣激到人心臟病法例子你聽~

試過有次同個外國留學生吹水,我同佢講,你成日顧住溝女,講乜鬼野書吖,買張野雞大學沙紙返黎交差算啦,幾乎激到佢心臟病發~  ...
咁係牙尖咀利, 又真係貓喎.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:38 PM 發表

等我見到高檔人,自會有高檔樣見了~ 
飽死.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:41 PM 發表

絕對應同,咪睇我成日係大版亂up,真人會比人感覺好唔同~

網上,你up乜都睇唔到對方真實反應,就算對方嬲,大可以一走了之,現實嘛,不得不顧及導對方感受,始終隨時仲有見面機會啦~  ...
所以我都好体恤黎抒发压力D人, 尽量帮得到就帮, 大家都黎寻开心!
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:44 PM 發表

咁係牙尖咀利, 又真係貓喎.
打字上又幾牙尖咀利吖,反正可以想清楚至講~ 
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:46 PM 發表

飽死.
傻瓜,一語兩用,同時踩緊你呀~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:49 PM 發表

傻瓜,一語兩用,同時踩緊你呀~ 
知呀, lady first, 讓下你.
外星貓E生
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 10:48 PM 發表

所以我都好体恤黎抒发压力D人, 尽量帮得到就帮, 大家都黎寻开心!
你熟偏正經的人,同你講番正經點的說話~

我以前都好似你咁諗,幫得就幫,答得就答,拔是實上有d人倚賴心好強,自己乜都唔睇,衹識開口問人,試過有個佢問我電腦野,我叫佢去睇某網頁,內有詳盡解答,點知佢竟然叫我睇完話佢知;大佬呀,我一早就識哂,家陣係佢唔識,佢打幾個字問我,我就打成篇文答佢,結果係兩個字,<唔明>,見佢睇網頁都懶,呢d人點幫得落先,so而家教人,我真係好睇人,唔係係人都幫架~