返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-30 01:16 AM 發表

QQ晕左,比我抢返底片...
你唔放,好!!!
我去揾原装底片!!

回應 rrliew 第 9709 篇文章

边个咁有$呀?
原帖由 cck_my 於 2008-9-30 01:35 發表
边个咁有$呀?
我檔口D靓女 个个 都有$過我,可以养我
又話9555狼相睇,,,,依家過左咁多個post都仲未有既.............
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??

回應 yiyianki 第 9713 篇文章

揾笨架
qqbubu我好想睇miaomiao的照片啊! 快地show来睇睇啦!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
因为本人临时有事,不能依时上载照片,在此说声不好意思,
原帖由 qqbubu 於 2008-9-30 06:29 AM 發表
甘,几时才show照片被我们睇呢!?
各位此人就是miaomiao88

原帖由 qqbubu 於 2008-9-30 06:37 AM 發表
各位此人就是miaomiao88

咦~靓女来喔~!^^
金楼9888金金就是你 188 888
各位本店为了庆祝比武招亲,小小意思,
不成敬意,请笑纳!多谢!谢绝灌水!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-30 07:06 AM 發表
金楼9888金金就是你 188 888
各位本店为了庆祝比武招亲,小小意思,
不成敬意,请笑纳!多谢!谢绝灌水!
无福消受!哎~近日要返工,一定无我分啦!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-30 06:29 AM 發表
那需不需要我来帮你啊!大家都等不及啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 qqbubu 第 9718 篇文章

不是聚会照啊...

美女..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-30 07:24 AM 發表
不是聚会照啊...

美女..
她不给我放聚会照啊!她说不美