返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:54 PM 發表

知呀, lady first, 讓下你.
咦~ 有小小男仕風度喎,家陣d後生仔,幾乎唔識架喇~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:49 PM 發表

打字上又幾牙尖咀利吖,反正可以想清楚至講~ 
你個學生斯文啫, 要不, 揼死你.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 10:57 PM 發表

你個學生斯文啫, 要不, 揼死你.
不過咁,佢唔係反得我亦唔會踩到咁盡~ 

PS.:唔係我學生,係網友~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:56 PM 發表

咦~ 有小小男仕風度喎,家陣d後生仔,幾乎唔識架喇~ 
敬老嘛, 貓媽由細教到大.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:00 PM 發表

敬老嘛, 貓媽由細教到大.
一時又話機器貓,一時又搬貓媽出黎,機器貓都有貓媽架咩,記清楚你上便講過乜先啦~ 火星貓~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 10:59 PM 發表

不過咁,佢唔係反得我亦唔會踩到咁盡~ 

PS.:唔係我學生,係網友~ 
你有時又好鬼嚴肅, 好鬼得人驚 好彩我是貓.
外星貓E生
網上乜人都有,識電腦,性格穩定又唔一定係呀婆嘅~ 

回應 Venus_Cat 第 10380 篇文章

呢类人我几乎每次都遇到, 但可能佢地真係唔识, 又好想在最短的时间内学到所以好多问题问, 但我地识既又好似觉得佢地係明知故问, 无法啦只好顺便训练我既耐性! 帮到人真係几高兴架!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 11:03 PM 發表

一時又話機器貓,一時又搬貓媽出黎,機器貓都有貓媽架咩,記清楚你上便講過乜先啦~ 火星貓~ 
造貓個博士, 就是貓媽囉. 得你至有咩.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:04 PM 發表

你有時又好鬼嚴肅, 好鬼得人驚 好彩我是貓.
我.......是人馬座的~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 11:05 PM 發表
網上乜人都有,識電腦,性格穩定又唔一定係呀婆嘅~ 
話敬老之嘛, 又無話你是亞婆, 你是大姐大, 寫咗出來架, 咁敏感.
外星貓E生
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 11:05 PM 發表
呢类人我几乎每次都遇到, 但可能佢地真係唔识, 又好想在最短的时间内学到所以好多问题问, 但我地识既又好似觉得佢地係明知故问, 无法啦只好顺便训练我既耐性! 帮到人真係几高兴架! ...
都可以咁講啦,so未反電腦聊天時,我eq同而家真係差好遠~ 

而家嘛,都會幫,拔就會同時觀察下果個人係咪值得幫同埋佢自己本身有矛真係下過苦功啦~ 

有d人仲老土,有野想問你時就問你,矛野問你時就連招呼都唔打過,直頭當你透明,呢d人再幫佢都傻啦~ 

原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 11:06 PM 發表

我.......是人馬座的~ 
咁啱嘅, Me 2.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:09 PM 發表

話敬老之嘛, 又無話你是亞婆, 你是大姐大, 寫咗出來架, 咁敏感.
FEEL 到你意圖或冀圖或明喻或暗示想知我係咪老人家啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 11:11 PM 發表

FEEL 到你意圖或冀圖或明喻或暗示想知我係咪老人家啦~ 
老人家冰有你咁燥.
外星貓E生