返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:06 PM 發表

造貓個博士, 就是貓媽囉. 得你至有咩.
造貓個博士係主人,歉住佢你就好自然 Hand Hand 架喇,同貓媽又唔同啦~ 
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:13 PM 發表

老人家冰有你咁燥.
嘩~ 你黎地球時間尚淺,呢個世界乜人都有,冰個話老人家一定唔燥,睇多d新聞啦~ 

回應 Venus_Cat 第 10392 篇文章

我都唔锺意呢D打完斋唔要和尚D人! 觉得好似俾人当做阿四, 叫到就要黎, 无事就睬你都傻!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 11:14 PM 發表

造貓個博士係主人,歉住佢你就好自然 Hand Hand 架喇,同貓媽又唔同啦~ 
你無睇電視咩, 唔知冰個係主人.
外星貓E生
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 11:19 PM 發表
我都唔锺意呢D打完斋唔要和尚D人! 觉得好似俾人当做阿四, 叫到就要黎, 无事就睬你都傻!
點止呀,有d仲好似老奉要答佢咁,你唔答佢就係你唔岩態度我都見唔小呀,仲有喎,答完佢唔該都矛聲架~

如果唔係見得呢d人多,我點會練到eq咁高吖~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 11:16 PM 發表

嘩~ 你黎地球時間尚淺,呢個世界乜人都有,冰個話老人家一定唔燥,睇多d新聞啦~ 
個d多數係孤獨老人, 又或者住老人院囉.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:20 PM 發表

你無睇電視咩, 唔知冰個係主人.
的確小睇電視,睇資訊節目多,唔係點乜春都知d喎~ 
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:22 PM 發表

個d多數係孤獨老人, 又或者住老人院囉.
唔係,果d係七十幾歲仲娶個廿幾三十歲老婆果d~ 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 11:23 PM 發表

的確小睇電視,睇資訊節目多,唔係點乜春都知d喎~ 
笑死咗.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 11:21 PM 發表

點止呀,有d仲好似老奉要答佢咁,你唔答佢就係你唔岩態度我都見唔小呀,仲有喎,答完佢唔該都矛聲架~

如果唔係見得呢d人多,我點會練到eq咁高吖~  ...
咁真係要多谢呢D人可以丰富人生经验呀!
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:25 PM 發表

笑死咗.
你都小睇d劇集啦,睇得多會變性架~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 11:24 PM 發表

唔係,果d係七十幾歲仲娶個廿幾三十歲老婆果d~ 380288
仲要生個仔都要用公援養嘛, 今日新聞都有
外星貓E生
原帖由 cck_my 於 2008-8-4 11:26 PM 發表

咁真係要多谢呢D人可以丰富人生经验呀!   
係架,唔係有呢d人存在,點會訓練到自己eq呀~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-4 11:26 PM 發表

你都小睇d劇集啦,睇得多會變性架~ 
又呃我, 做手續就得啦.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:28 PM 發表

仲要生個仔都要用公援養嘛, 今日新聞都有
你真係小睇新聞,點止今日,耐唔時都有架啦,老翁斬人果d大部份都係呢d原因啦~