返回列表 回復 發帖
各位 我都要:sleeps:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

回復第 9568 帖由 chu553358 所發的帖子

你真是的~~~只为女子!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-23 11:51 AM 發表。
做麽呢???你要走啦!!!
係呀 已經05:52am
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-23 11:46 AM 發表。

聽日佢應該出現
忘記左今日係星期三、 師父要見師母:onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 chu553358 於 2007-8-23 11:52 AM 發表。

係呀 已經05:52am
早D訓天光!
原帖由 chu553358 於 2007-8-23 11:49 AM 發表。

唔好亂遘 我靜係鍾意becky渣
咁專一

回復第 9573 帖由 chu553358 所發的帖子

好好睡吧!!!!
开心就是人生最好的幸福

回復第 9575 帖由 lux1261 所發的帖子

哪天你生日过得如何????
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-23 12:05 PM 發表。
哪天你生日过得如何????
你係咪講kitty生日吁?
我2月至生日
原帖由 terenceng 於 2007-8-23 12:02 PM 發表。
好好睡吧!!!!
我都:sleeps: 你看住門口!

回復第 9579 帖由 lux1261 所發的帖子

死啦!!!记错了!!!前几天病到傻了对不起!!!
开心就是人生最好的幸福
想赌波,我教你喇。

http://tvbnow.com/viewthread.php?tid=28155&extra=page%3D1 先研究呢个,有问题问我。

政府鼓励赌波,无息借贷,无需手续
原帖由 ed_teck 於 2007-8-23 12:48 PM 發表。
想赌波,我教你喇。

http://tvbnow.com/viewthread.php?tid=28155&extra=page%3D1 先研究呢个,有问题问我。

政府鼓励赌波,无息借贷,无需手续
千企吾好比帮主知道,我去睇下先:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
  你唔講, 我唔講.. 點會知.... 佢一定發緊惡夢...
原帖由 ed_teck 於 2007-8-23 02:33 PM 發表。
你唔講, 我唔講.. 點會知.... 佢一定發緊惡夢...
我想问,6合彩几时可以买??几时开??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!