返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-23 09:12 PM 發表。

咁妳快d叫妳個妹上呢:onion14:
巨吾得闲啊!!:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 ed_teck 於 2007-8-23 09:12 PM 發表。
:onion03: 睇來今晚冇覺好訓...
點解。。:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-23 09:12 PM 發表。

你對我就。。。。。。冷
系你对我冷,连饮茶都无请杯过我...................:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
  要趕report, 家陣都未有out source, 死定了...
原帖由 ed_teck 於 2007-8-23 09:13 PM 發表。

尼句最岩聽..
我知妳都想ka la
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-23 09:15 PM 發表。

你有话要训既,:sleeps: ,
唔舍得:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 ed_teck 於 2007-8-23 09:15 PM 發表。
http://tvbnow.com/viewthread.php?tid=138658&extra=page%3D1
時運高,睇唔到 唔好咁啦
原帖由 chu553358 於 2007-8-23 09:19 PM 發表。

唔舍得:onion05:
就知你会甘讲,但系都系希望你去训觉:sleeps: ,无精神做工危险ga!!:014:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-23 09:16 PM 發表。

系你对我冷,连饮茶都无请杯过我...................:019:
你都有情飮水飽啦,仲邊晒我杯茶:onion14:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-23 09:21 PM 發表。

就知你会甘讲,但系都系希望你去训觉:sleeps: ,无精神做工危险ga!!:014:
你係網吧?
原帖由 boy321 於 2007-8-23 09:22 PM 發表。

你都有情飮水飽啦,仲邊晒我杯茶:onion14:
我又再次感受到你既冷...................

原帖由 boy321 於 2007-8-23 09:19 PM 發表。

時運高,睇唔到 唔好咁啦
:onion31: you're wanted
原帖由 boy321 於 2007-8-23 09:24 PM 發表。

你係網吧?
系咯!!我个妹妹要我载巨出黎.....:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-23 09:21 PM 發表。

知啦 而家去:sleeps:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主