返回列表 回復 發帖
兩個大姐都不來, 推一下先.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-7 12:23 AM 發表
兩個大姐都不來, 推一下先.
猫,有人要吃你。。
E度都没人啊.....

cammy ..big bro...只猫
去咗边啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 jclai 於 2008-8-7 08:52 AM 發表

猫,有人要吃你。。
多謝關心, 換了金鋼鋼, 不怕為食鬼了.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 12:29 PM 發表
E度都没人啊.....

cammy ..big bro...只猫
去咗边啊...
婆婆 大姐 & J師奶.

BIG BRO通常在你叫HELP才出現, 像BAT MAN.
外星貓E生

回應 cammy8080 第 10593 篇文章

唔使惊, 无事啦!
原帖由 CC517 於 2008-8-7 12:35 PM 發表

BIG BRO通常在你叫HELP才出現, 像BAT MAN.
你错喇, 通常有人犯规或讲人坏话我就出现!
原帖由 CC517 於 2008-8-7 12:35 PM 發表

没尼回事...
原帖由 cck_my 於 2008-8-7 12:44 PM 發表

又出刀仔啊...
原帖由 cck_my 於 2008-8-7 12:44 PM 發表

好彩我無啫.

咁即是bat man, 不是bad man囉.

好彩不是super man, 將d衣服亂穿, 底底著上面.
外星貓E生

回應 CC517 第 10602 篇文章

乜都俾你只猫讲晒喇!
原帖由 cck_my 於 2008-8-7 12:58 PM 發表
乜都俾你只猫讲晒喇!
hehe, 玩玩又何妨.

總之你不要做superman 就最好啊.
外星貓E生
如果big bro做咗superman...咁你就做thunder cat

回應 mickeybblim 第 10605 篇文章

咁都得!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 01:41 PM 發表
如果big bro做咗superman...咁你就做thunder cat
咁你做乜呀.

superman 是傻的啊, 底底著上面啊.
外星貓E生