返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-7 07:35 PM 發表

時時啦, 你一叫, bro 就出來, 因為你d聲波得強勁.
....岩岩好J.....撞睬
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生

回應 CC517 第 10632 篇文章

等阵返黎.............
原帖由 CC517 於 2008-8-7 07:21 PM 發表

VC卦著我.
.......的確,你d貓肉都幾好味,可以咬多啖嗎?? 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-7 07:54 PM 發表

.......的確,你d貓肉都幾好味,可以咬多啖嗎?? 
VC..你吓屎只猫啦...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 07:31 PM 發表

VC,...你响边啊...昨晚又没出现
昨晚都係到,衹是矛野講,矛出聲吧了,衹要你講 >>> vc.over....over,我就會出現架喇~ 
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 07:56 PM 發表

VC..你吓屎只猫啦...
剛睇到,著多左件鐵布衫嘛~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-7 07:56 PM 發表

昨晚都係到,衹是矛野講,矛出聲吧了,衹要你講 >>> vc.over....over,我就會出現架喇~ 
你早D讲啊... 我知道点做啦
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-7 07:59 PM 發表

剛睇到,著多左件鐵布衫嘛~ 
只猫惊咗你..闪咗去吃饭
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 08:00 PM 發表

只猫惊咗你..闪咗去吃饭
食飽d都好,d肉會淋d,唔使炆咁耐,嘥火~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-7 08:02 PM 發表

食飽d都好,d肉會淋d,唔使炆咁耐,嘥火~ 
只猫屎咯..返到黎就会俾你吃啊..

VC..我闪去看戏..等阵over over
Hi 大家好,VC~OVER ~ OVER
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 08:04 PM 發表

只猫屎咯..返到黎就会俾你吃啊..

VC..我闪去看戏..等阵over over
收到~ over~ 
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-7 08:06 PM 發表
Hi 大家好,VC~OVER ~ OVER
hi~ nic~ over~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-7 08:07 PM 發表

hi~ nic~ over~ 
婆婆又闪去边啊?
VC,今日甘早啊