返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-8-23 11:05 PM 發表。

唔怕,有大哥陪。。:onion05:
多謝
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-23 11:12 PM 發表。

仲有我陪你:014:
多謝
原帖由 YUYUME 於 2007-8-23 11:08 PM 發表。
當然....哈哈

係BO

你覺得我應唔應該辭職呢?
做乜要辭職
原帖由 lux1261 於 2007-8-23 11:12 PM 發表。

多謝
你個妹妹becky去左邊。。

回復第 9783 帖由 boy321 所發的帖子

我唔想做

其實做番會員都好
原帖由 boy321 於 2007-8-23 11:15 PM 發表。

你個妹妹becky去左邊。。
唔知
??? boy321 ? 2007-8-23 11:15 PM ???
失左踪:019:
原帖由 YUYUME 於 2007-8-23 11:16 PM 發表。
我唔想做

其實做番會員都好
點解呢,你為tvb做左咁多野。。。
tvb都好需要你,唔好咁啦:014:

回復第 9788 帖由 boy321 所發的帖子

做左好多野咩-口-''
原帖由 lux1261 於 2007-8-23 11:16 PM 發表。

唔知
你去揾佢啦。。:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-8-23 11:02 PM 發表。

becky,我想聴(台正宵=深愛著你 )你放俾我聴好唔好
好难搵... http://www.haoting.com/htmusic/9829ht.htm

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!

回復第 9789 帖由 YUYUME 所發的帖子

继续做落去啦。。我地支持你:onion14:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-23 11:20 PM 發表。

好难搵... http://www.haoting.com/htmusic/9829ht.htm
我最喜爱D歌。。。要click两次先聴到:014:

大家再见,我要训啦!!:sleeps: .......886:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
有人嗎