返回列表 回復 發帖
原帖由 彿印 於 2006-8-7 11:45 AM 發表

you can kill me by one hit now ^^
彿印 小喇叭 devil 雄  99 41307 505 金 開  死亡  <---[-X
原帖由 彿印 於 2006-8-7 11:46 AM 發表

yes,.........你攻我 la>:D<
同上面傾下啦 , 10個Lv以內PK , 升級LV至少都有5啊 , 唔係鬼有人肯PK:L
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-7 11:49 AM 發表

彿印 小喇叭 devil 雄  99 41307 505 金 開  死亡  <---[-X
使用成功,你的寶寶復活了 !<:-P<:-P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-7 11:49 AM 發表

同上面傾下啦 , 10個Lv以內PK , 升級LV至少都有5啊 , 唔係鬼有人肯PK:L
有5都唔同佢p啦...點樣計都係打怪最好....:-"
原帖由 彿印 於 2006-8-7 11:49 AM 發表

ihah
蝕到嘔啊:'(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-7 11:51 AM 發表

蝕到嘔啊:'(
i want to make my Lv down :-"
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-7 11:51 AM 發表

有5都唔同佢p啦...點樣計都係打怪最好....:-"
咁快0的ma....我接受到:L

你估某人條龍咩 , 日日都可以升咁多LV....:@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-7 11:46 AM 發表

你同佢差幾廿個lv...點p呀! :-O
[-X 你又試下剩番5hp, 跟住比我p 啦...[-O<
原帖由 彿印 於 2006-8-7 11:51 AM 發表

i want to make my Lv down :-"
可以既咩:o
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-7 11:52 AM 發表

:))
原帖由 彿印 於 2006-8-7 11:50 AM 發表

使用成功,你的寶寶復活了 !<:-P<:-P
[-X 要減少d hp 先有機會贏你...:'(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-7 11:53 AM 發表

可以既咩:o
管理員可以
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-7 11:52 AM 發表

你同我咪又係差幾廿個lv...%-(
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-7 11:54 AM 發表

[-X 要減少d hp 先有機會贏你...:'(
if you PK me , you can kill me by one hit

2006-8-7 11:44 AM        Q版蘇甘保        -510        +50        死亡        -505        +51        死亡
原帖由 彿印 於 2006-8-7 11:54 AM 發表

管理員可以