返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-7 12:54 PM 發表
又落雨....
我呢邊無喎...\:D/
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-7 12:49 PM 發表

九九十十? 恭喜! 又話月底至出comm?
>:D< 我同ben 都ok, 只欠領隊, 金保同皮里豬...不如提早慶一慶佢?! :-"
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-7 12:54 PM 發表

;P:lol
搵個一齊去應酬既:))
[-X
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-7 12:54 PM 發表

佢想飛好耐...不過飛唔甩....^:)^

不過其實飛乜鬼丫...都咁大個人....佢又跟左佢咁耐...樣又唔係差....[-(

不過一家唔知一家事lu~ :-"
>:)<:-P
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-7 12:54 PM 發表

>:D< 我同ben 都ok, 只欠領隊, 金保同皮里豬...不如提早慶一慶佢?! :-"
好主意! 聽日或禮拜三都ok喎!! <:-P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-7 12:54 PM 發表

佢想飛好耐...不過飛唔甩....^:)^

不過其實飛乜鬼丫...都咁大個人....佢又跟左佢咁耐...樣又唔係差....[-(

不過一家唔知一家事lu~ :-"
你見過喇? :o

我呢邊無喎...\:D/
:Q:Q
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-7 12:54 PM 發表

柯生唔浦頭嘅? 終於返工喇?:))
鬼豬...可能佢要儲子彈! <:-P

話哂佢幾年都唔發炮一次!! :))
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-7 12:56 PM 發表

你見過喇? :o
見過啦....上年聖誔嘛~ =((
遊戲:'(:'(:'(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-7 12:56 PM 發表

鬼豬...可能佢要儲子彈! <:-P

話哂佢幾年都唔發炮一次!! :))
可能十幾年從未發過炮;P;P;P
:cry
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-7 12:58 PM 發表

可能十幾年未發過炮;P;P;P
呢個可能幾大...可能佢果日有收返封利是添! \:D/
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-7 12:59 PM 發表

呢個可能幾大...可能佢果日有收返封利是添! \:D/
咁真正又食又拎囉.....呵呵~~~;P;P;P
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-7 12:52 PM 發表

乜之前應酬都唔俾咁專制?  飛左佢 ;P
[-( 會娥下...