返回列表 回復 發帖
原帖由 yicno 於 2008-9-30 10:28 PM 發表
靓女,有照片可以过目一下吗?
靓相难求!
第三次聚会果边有好多相啊!!
喝茶喝都现在还没回来啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-29 08:48 PM 發表

msn见你啦...
mickeybblim
你msn有add我mer???
i wn dy....
goodnite every1....
原帖由 zzqq 於 2008-10-1 03:23 AM 發表

mickeybblim
你msn有add我mer???
i wn dy....
goodnite every1....
无你email address...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 03:24 AM 發表

无你email address...
在我的个人资料里不是有mer...???
好啦。。。明天才谈啦。。。。。
了。。。
beh tahan liao.....
byebye.....
原帖由 zzqq 於 2008-10-1 03:29 AM 發表

在我的个人资料里不是有mer...???
好啦。。。明天才谈啦。。。。。
了。。。
beh tahan liao.....
byebye.....
jumpa lagi.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 03:07 AM 發表
喝茶喝都现在还没回来啊
刚刚回家啦!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-1 04:24 AM 發表

刚刚回家啦!
快5点啦...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 04:25 AM 發表

快5点啦...
是啊!我去机场接机哦!

回應 qqbubu 第 10183 篇文章

~~~我願等聊天室~~~(歡迎各位兄弟姊妹入嚟吹水) ,  描述: 尋人啟示:JENNY CHEUNG 張麗(金樓暫定在500,1000,1500,各送出800000以示答謝)
有没有兴趣啊

回應 qqbubu 第 10183 篇文章

有讲喝茶...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 04:28 AM 發表
~~~我願等聊天室~~~(歡迎各位兄弟姊妹入嚟吹水) ,  描述: 尋人啟示:JENNY CHEUNG 張麗(金樓暫定在500,1000,1500,各送出800000以示答謝)
有没有兴趣啊
好啊!我来咯!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 04:29 AM 發表
有讲喝茶...
接机跟着去喝茶咯!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-1 04:30 AM 發表

好啊!我来咯!
不过..有排到
原帖由 qqbubu 於 2008-10-1 04:30 AM 發表

接机跟着去喝茶咯!
洗尘啊