返回列表 回復 發帖
hello everybody~~i am back...
原帖由 error403 於 2008-10-13 02:38 AM 發表

佢亂黎既話向我投訴就得
實在太感動了,我會記住大人所說的 請受小人一拜

可以即時禁他言嗎

希望大人唔好介意,我心地比較壞

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
今日竟然又有人得獎

雖然在動畫找錯處1739jay的排名比GQG高,不過已經過了比賽時間,所以還是GQG得獎.

遊戲瘋狂貨櫃車得獎人是1739jay,雖然已經過了比賽時間,不過還是給你吧

成功贈送給 1739jay 15 個 三倍經驗卡!
成功贈送給 1739jay 5 個 喜糖!  

成功贈送給 GQG 15 個 三倍經驗卡!
成功贈送給 GQG 5 個 喜糖!

原帖由 error403 於 2008-10-13 02:38 AM 發表

佢亂黎既話向我投訴就得
I though you will take care of me
bubu...he is a very evil memeber la

原帖由 bubu1109 於 2008-10-13 06:05 AM 發表

實在太感動了,我會記住大人所說的 請受小人一拜

可以即時禁他言嗎

希望大人唔好介意,我心地比較壞452085

I am in your family...why you want me ban

原帖由 blueocean 於 2008-10-13 07:03 AM 發表

I though you will take care of me
bubu...he is a very evil memeber la
什麼是邪惡會員 難道error403版主也是壞人嗎 為什麼你說他緊張你
唔通error403也是壞人 我應該找那一位版主幫我
good morning, bubu1109
原帖由 brian123 於 2008-10-13 07:52 AM 發表
good morning, bubu1109
早晨
why you are dead?
甘多位..早晨....

今天已經13號啦,不出我所料...更新延後了....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2008-10-13 08:04 AM 發表
甘多位..早晨....

今天已經13號啦,不出我所料...更新延後了....
冇辦法,大家只好耐心等待,既然admin同彿祖大人說了會更新,最多是遲一點點,我已經等了半年,等多幾日不算什麼

現在先給大家玩個小遊戲

今日小遊戲是遊戲區第2版,遊戲 : 企定定

獎品是3倍經驗卡10張加3粒喜糖

一定要上排名榜才能獲得獎品,以排名高者為勝

比賽時間由現在至晚上12點(不會延長時間)
原帖由 bubu1109 於 2008-10-13 08:13 AM 發表

冇辦法,大家只好耐心等待,既然admin同彿祖大人說了會更新,最多是遲一點點,我已經等了半年,等多幾日不算什麼

現在先給大家玩個小遊戲

獎品是3倍經驗卡10張加3 ...
god
原帖由 bubu1109 於 2008-10-13 08:13 AM 發表

現在先給大家玩個小遊戲

這個更難呀!!!!
今日嘅game真係好难咯… 晕!
原帖由 bubu1109 於 2008-10-13 08:13 發表

現在先給大家玩個小遊戲

我又想參加    受唔受我玩`
房  @.@