返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-7 03:33 PM 發表

果面加lor~:D
你0個邊有咁多錢!!!
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-7 03:33 PM 發表

睇得4仔小;P
搞緊野?!:-O
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

寵物主人 寵物名稱 種類 性別 級別 經驗 生命 屬性 PK 生存
MagicAndy 售$500萬pm我 dragon 雄  147 185396 745 火 關  生存  
bbamomo 眼紅紅 devil 雌  123 93102 625 金 關  生存  
dawson123123 龍 dragon 雄  115 70828 585 火 關  生存  
Q版禾確特 食錢怪 dragon 雄  113 67603 575 火 關  死亡  
Q版皮利斯 人間凶器 dragon 雄  111 61900 565 火 關  生存  
Q版龍格堡 龍堡喪貓 bst 雌  103 48026 525 土 關  生存  
Q版蘇甘保 終極魔 devil 雄  100 43557 510 金 關  生存  
彿印 小喇叭 devil 雄  99 41381 505 金 開  生存  

你地班人食左過期春藥...升咁快既........[-X
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 03:40 PM 發表
寵物主人 寵物名稱 種類 性別 級別 經驗 生命 屬性 PK 生存
MagicAndy 售$500萬pm我 dragon 雄  147 185396 745 火 關  生存  
bbamomo 眼紅紅 devil 雌  123 93102 625 釠...
無9聊嘛~ \:D/
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-7 03:40 PM 發表

無9聊嘛~ \:D/
我又升先.......

遊戲區.....都未出現既?!

賭場呢?!:Q

賓 申請籃球賭版?!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-7 03:30 PM 發表

你覺唔覺你頭像條龍個影似一樣野;P
有d仲似;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 03:45 PM 發表
賓 申請籃球賭版?!
皮利斯你今晚(例牌)唔出架啦?:$
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 03:45 PM 發表
賓 申請籃球賭版?!
係佛印叫哂我地去賭版幫佢手...^:)^
原帖由 ed_teck 於 2006-8-7 03:22 PM 發表
你地吾讲,我都吾觉。。
hi 球王, 禽晚我o係度落注, 點知過時, 有冇得回水? :D
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-7 03:47 PM 發表

%-(
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-7 03:47 PM 發表

所以賣9左佢去維拉里爾係一件好事! :-"

中.....b-(

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-7 03:47 PM 發表

係佛印叫哂我地去賭版幫佢手...^:)^
去馬?!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-7 03:35 PM 發表

你0個邊有咁多錢!!!
錢我唔會嫌多...B-)