返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-10 08:30 PM 發表

矛啊,矛街去~ 
点解啊..可以同朋友仔去shopping看戏啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
二嫂﹐三嫂﹐四嫂有無睇奧運呀??

回應 missing 第 11024 篇文章

missing
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-10 08:30 PM 發表

矛啊,矛街去~ 
你做乜换咗张相啊..

会引来好多只猫啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 08:35 PM 發表

点解啊..可以同朋友仔去shopping看戏啊
好耐矛入戲院了,hkD飛太貴了,dlBT好過~ 

朋友仔.....我已不是小朋友了,小朋友矛咁嘅功力吧~ 

原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 08:42 PM 發表

你做乜换咗张相啊..

会引来好多只猫啊...
我覺得張相幾靚喎,暫時做住人先啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-10 08:43 PM 發表

好耐矛入戲院了,hkD飛太貴了,dlBT好過~ 

朋友仔.....我已不是小朋友了,小朋友矛咁嘅功力吧~ 
我最近去咗电影院看咗好多戏..因为最近D电影好精彩
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-10 08:47 PM 發表

露底架...不岩你身份啊..

你是乖乖靓猫黎架...快D转返啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 09:00 PM 發表

我最近去咗电影院看咗好多戏..因为最近D电影好精彩
馬拉唔同HK啦,而且每個人看戲標準同要求都唔同,HK戲院好多限制,乜鬼都唔比,點似得係屋企睇咁FREE啦~ 
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 09:01 PM 發表

露底架...不岩你身份啊..

你是乖乖靓猫黎架...快D转返啊..
其實我一路以黎係網上都係以一隻貓身份出現,難得我想做番人,由我啦~ 

唔好講露底,泳衣外帔沙也可啊~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-10 09:05 PM 發表

馬拉唔同HK啦,而且每個人看戲標準同要求都唔同,HK戲院好多限制,乜鬼都唔比,點似得係屋企睇咁FREE啦~ 
我觉得马来..比较严啊..有少少kiss都会cut咗架..
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-10 09:07 PM 發表

其實我一路以黎係網上都係以一隻貓身份出現,難得我想做番人,由我啦~ 

唔好講露底,泳衣外帔沙也可啊~ 
啊..死啦..VC变坏咗啊
big bro知道咗..一定会好伤心架
原帖由 cammy8080 於 2008-8-10 09:09 PM 發表

我見到張相都係KITTY喎
仲没训啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 20:41 發表
missing
二嫂你好!!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-10 08:47 PM 發表

<<苗条>>淑女 。。浪子好求