返回列表 回復 發帖

回應 missing 第 11039 篇文章

我不是2嫂啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cammy8080 於 2008-8-10 20:39 發表
沒有看奧运呀
點解唔睇?唔鍾意??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 09:11 PM 發表

啊..死啦..VC变坏咗啊
big bro知道咗..一定会好伤心架
呢張算ok架喇,有張仲激,矛post出黎咋~ 
原帖由 cammy8080 於 2008-8-10 09:16 PM 發表

剛剛執完嘢準備睡了...VC....MICKEY...MISSING...CANZ....明天見
gn~ 
原帖由 canz85 於 2008-8-10 09:13 PM 發表

淑女 。。浪子好求
浪左出大海未?? 小心鯊魚啊~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-10 09:16 PM 發表

死啦...学坏晒啦
原帖由 cammy8080 於 2008-8-10 09:16 PM 發表

剛剛執完嘢準備睡了...VC....MICKEY...MISSING...CANZ....明天見
cammy...明天见
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 21:14 發表
我不是2嫂啊
咩你唔係小米奇嗎??OR你同二哥離O在婚??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 09:21 PM 發表

死啦...学坏晒啦
哈~ 點解你會係覺得我學壞呢?? 我衹係慢熱吧了,真實的我可能更壞啊~ 

馬拉人可能比較保守,其實這身衣著,hk夏天真係好普遍架咋~ 

我真人夏天都係差唔多衣著架咋,那當然不會故意著透視裝露底啦,拔hk好多女仔真係會架~

原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-10 21:16 發表

你POSTO在出來D男人會死鬼灑呀(流血不止)!!
嘩, VC貓變咗做芽菜雞老闆娘.
外星貓E生
原帖由 missing 於 2008-8-10 09:25 PM 發表

咩你唔係小米奇嗎??OR你同二哥離O在婚??
我是小米奇...不过没结婚点离婚啊
原帖由 missing 於 2008-8-10 09:29 PM 發表

你POSTO在出來D男人會死鬼灑呀(流血不止)!!
咁易流血,一定係血小板數量不足,佢地要睇睇醫生啦~ 
原帖由 CC517 於 2008-8-10 09:29 PM 發表
嘩, VC貓變咗做芽菜雞老闆娘.
芽菜雞老闆娘 <<<< 踩過下入去,知 芽菜雞 是甚麼,拔 老闆娘 不識,點解講我變左佢呢?? 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-10 09:26 PM 發表

哈~ 點解你會係覺得我學壞呢?? 我衹係慢熱吧了,真實的我可能更壞啊~ 

馬拉人可能比較保守,其實這身衣著,hk夏天真係好普遍架咋~ 

我真人夏天都係差唔多衣著架咋,那當然不會故意著透視裝露底啦,拔hk好 ...
我E度每日都系夏天..我日日露肩膀啊...不过就没露底