返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 09:16 AM 發表。

我會記住
大哥聴日教你點样放歌仔好唔好。。:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 09:14 AM 發表。

我都唔知!
kitty你好似未去投我一票
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid= ...
投咗啦:014:
原帖由 boy321 於 2007-8-24 09:19 AM 發表。

大哥聴日教你點样放歌仔好唔好。。:onion14:
好:014:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 kitty50 於 2007-8-24 09:20 AM 發表。

投咗啦:014:
THANKYOU抵鍚
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 09:17 AM 發表。

咁就送隻飲歌俾妳聽:onion14:
kRk_XvwnLaY
咁送番首比你
原帖由 kitty50 於 2007-8-24 09:18 AM 發表。

應該係佢
o82GcLomUrk
YES。。thank you小公主:014:
佢既歌我好鍾意聴架,你知唔知呀陳慧琳首記事本原唱都係佢黎架:onion18:
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 09:17 AM 發表。

咁就送隻飲歌俾妳聽:onion14:
kRk_XvwnLaY
我鍾意亞嬌多D
原帖由 boy321 於 2007-8-24 09:23 AM 發表。

YES。。thank you小公主:014:
佢既歌我好鍾意聴架,你知唔知呀陳慧琳首記事本原唱都係佢黎架:onion18:
我無留意到 點解你會咁清楚d歌名 犀利
甘多位,早晨!!

:014: :onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
[quote]原帖由 lux1261 於 2007-8-24 09:25 AM 發表。

我鍾意亞嬌多D
呢首我送俾阿妹既。。。大哥知道你一定鍾意:014:

原帖由 kitty50 於 2007-8-24 09:23 AM 發表。

咁送番首比你
jPaxm4nHVPE
多謝 開心晒:onion05:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-8-24 09:25 AM 發表。

我鍾意亞嬌多D
我都係:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-24 09:28 AM 發表。
甘多位,早晨!!

http://i193.photobucket.com/albums/z150/beckywoon/JFBQ00161070201 ...
早晨!等你好耐!
??? BeckyWoon ? 2007-8-24 09:28 AM ???
早晨姐姐:014:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-24 09:28 AM 發表。
甘多位,早晨!!

http://i193.photobucket.com/albums/z150/beckywoon/JFBQ00161070201 ...
公主早晨。。。:014: