返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-7 11:13 PM 發表
班人真係xyz 架, 居然連的的都敢話喎`
where
比條link 睇睇
關門大吉color]:D

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-7 11:03 PM 發表
子時到 , 鬼門開...........
百鬼現!
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:16 PM 發表
如果有人想 對換 可以搵我.....!!!
只係 UWANTS $ > TVB  $
照正常 1 : 1.5

手續跟依度一樣....

不過名轉左.....過數比 " 蝦條王 ".....之後 PM 比我 ...
"Q版皮行斯"   $-)

可唔可以開空頭支票 ..... :$
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:16 PM 發表
如果有人想 對換 可以搵我.....!!!
只係 UWANTS $ > TVB  $
照正常 1 : 1.5

手續跟依度一樣....

不過名轉左.....過數比 " 蝦條王 ".....之後 PM 比我 ...
你真係厲害:lol;P:)
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-7 11:20 PM 發表

"Q版皮行斯"   $-)

可唔可以開空頭支票 ..... :$
佢個新acc.;P
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版列文 於 2006-8-7 11:21 PM 發表

佢個新acc.;P
明白晒 ..... 真係有錢 ..... $-)
:D

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

:D

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:27 PM 發表

不公開既.....地下方法......

廢事比人煩.....

又方便自己人.......

我 只 PM TO Q版......既人.......;P
受唔受我今晚 d 波呀 ?
費德列斯達  平手/半球   1.875 .... $5萬 u 分 .....
轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
Q版雷耶斯  2006-8-7 11:29 PM TVB 15000 元  積分轉出

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:27 PM 發表

不公開既.....地下方法......

廢事比人煩.....

又方便自己人.......

我 只 PM TO Q版......既人.......;P
即係pm比你依個acc.;P
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-7 11:13 PM 發表
班人真係xyz 架, 居然連的的都敢話喎`
咩事!?:o

回水 10 萬!!!:)):P

蝦條王  2006-8-7 23:29 積分 10000   積分轉出
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-7 11:29 PM 發表

受唔受我今晚 d 波呀 ?
費德列斯達  平手/半球   1.875 .... $5萬 u 分 .....
都不知道係什麼打什麼......唔接受.....SOR!!!:o搵艾雲大莊家啦......:D

近期已經好少度波......搵些出名少少比我度啦......我已經 OUT 晒......:L