返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-11 09:34 PM 發表

谁说我看不到你啊?就是看到你了才问的啊!
凶我做么啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-11 09:37 PM 發表

多咗好多人来看VC..你啊..

只猫吃醋啊..
無咁嘅事.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-11 09:34 PM 發表

網上選舉絕對同人氣有關,我又小周圍走,d人根本都唔知我乜水,又點會選我,諗都諗到啦~ 
那么你就多四处走走咯!增加你的人气,不久好咯!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-11 09:37 PM 發表

多咗好多人来看VC..你啊..

只猫吃醋啊..
屎喇,唔通我化身做人之後視力退化左?? 我唔見喎,咪又係你地幾個,屎囉~~ 
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-11 09:39 PM 發表

那么你就多四处走走咯!增加你的人气,不久好咯!
  其實我就係不想太高調至淨係呢係呢度啦,仇家多啊~ 
原帖由 CC517 於 2008-8-11 09:38 PM 發表

無咁嘅事.
吃醋的是micky啊,我一早已看出,無說出口吧了,你小心d啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-11 09:41 PM 發表

咁又係真嘅.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-11 09:38 PM 發表

凶我做么啊...
我哪敢呢?靓女!!!!!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-11 09:41 PM 發表

那你有猫猫多仇家吗?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-11 09:53 PM 發表

那你有猫猫多仇家吗?
火星貓是外星生物,有乜事佢會飛返外星避難,我可唔同啊,我是地球生物,仇家到走唔甩架~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-11 10:00 PM 發表

火星貓是外星生物,有乜事佢會飛返外星避難,我可唔同啊,我是地球生物,仇家到走唔甩架~ 
咁你就收歛下啦, 咁火爆.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-11 09:38 PM 發表

無咁嘅事.
做,乜不认VC..
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-11 09:39 PM 發表

屎喇,唔通我化身做人之後視力退化左?? 我唔見喎,咪又係你地幾個,屎囉~~ 
你一换咗..我就看到啦..到现在还是一样sexy啊
原帖由 CC517 於 2008-8-11 10:19 PM 發表

咁你就收歛下啦, 咁火爆.
@@ 我都算火爆?? 唔係掛??   我好小發脾氣架,有的都是理論,根本就甚小動真火啦~   

仇家有好多種,不一定係你地想像中嘅仇家啦~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-11 09:43 PM 發表

吃醋的是micky啊,我一早已看出,無說出口吧了,你小心d啦~ 
不好射我啊...转个圈自己中箭