返回列表 回復 發帖
原帖由 GQG 於 2008-10-17 10:44 AM 發表

多谢佬大!可怜佬大,不过唔晒惊,
你乜都冇,就係兄弟多,仲有钱多,
大家开心嘛,冇所谓啦!
我就快什麼都沒有,比你班外星人吸晒

大家將所有快樂建築係我的痛苦身上
2千萬寵物幣=100張3倍經驗卡... only cost 10 game -.-
原帖由 bubu1109 於 2008-10-17 10:54 AM 發表

我就快什麼都沒有,比你班外星人吸晒

大家將所有快樂建築係我的痛苦身上
放心,今日比你开心一日咯,因为今日嘅游
戏真係唔简单,非一般外星人(我)似玩嘅,
已经打回原型变返人啦,开心无?
bubu

the game is really hard...
原帖由 bubu1109 於 2008-10-17 10:50 AM 發表

就快比你追到我(寵物) 追到我罰款2千萬寵物幣
罚了。我不是变穷光蛋 是你说要努力打怪, 我只是很听话而已,也要被罚
我哭了 玩完,以為上十大(第十)....點知--->請勿非法連接本網站
原帖由 ndctim 於 2008-10-17 12:36 PM 發表
我哭了 玩完,以為上十大(第十)....點知--->請勿非法連接本網站
恭喜晒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-10-17 12:38 PM 發表

恭喜晒457811
本來想放棄了 bubu你激發起我ga鬥志啦
原帖由 ndctim 於 2008-10-17 12:43 PM 發表

我就唔信你上到排名榜
原帖由 ndctim 於 2008-10-17 12:43 PM 發表

上到排名封你做呕像 你真的是外星来的
1242score now......
lost.......>.< try again!!
呢个game变态嘎,唔好话上榜啦,
过第一关都难啊!
原帖由 ndctim 於 2008-10-17 12:54 PM 發表
lost.......>.< try again!!
睇下你D鬥志幾時用完
原帖由 bubu1109 於 2008-10-17 01:01 PM 發表

睇下你D鬥志幾時用完457834
哈哈,bubu這份禮就算不是給我,也逃不掉了