返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:34 PM 發表

都不知道係什麼打什麼......唔接受.....SOR!!!:o搵艾雲大莊家啦......:D

近期已經好少度波......搵些出名少少比我度啦......我已經 OUT 晒......:L
想呃你 d 分都唔得 ... :L;P
:D

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:34 PM 發表

都不知道係什麼打什麼......唔接受.....SOR!!!:o搵艾雲大莊家啦......:D

近期已經好少度波......搵些出名少少比我度啦......我已經 OUT 晒......:L
南華對愉園夠唔夠出名 ?! ;));P

都不知道係什麼打什麼......唔接受.....SOR!!!:o搵艾雲細莊家啦......:D

我都唔識啦
not play me:L:L
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-7 11:38 PM 發表

南華對愉園夠唔夠出名 ?! ;));P
......X(

至少都英超, 西甲, 意甲 大哥......

其實已經少度左.....是但開盤我都可能輸.......

所以先少買同接受 2 線波盤........>:D<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:37 PM 發表

即係 同之前手續一樣

名改為 :
佛印 > Q版皮利斯
TXXXX > 蝦條王

OK!?
遲d幫襯:lol
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:41 PM 發表

......X(

至少都英超, 西甲, 意甲 大哥......

其實已經少度左.....是但開盤我都可能輸.......

所以先少買同接受 2 線波盤........>:D<
哈 .... 我要搵奶粉錢嘛 ..... :$

我隻"禽獸"好弱雞.....
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-7 11:38 PM 發表

我都唔識啦
not play me:L:L
開場 曼 對 國際
或 阿記 對 什麼 什麼......

我或者重識買.......

原帖由 Q版列文 於 2006-8-7 11:41 PM 發表

遲d幫襯:lol
歡迎......

你就 1 : 1 啦......:D:P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:43 PM 發表

開場 曼 對 國際
或 阿記 對 什麼 什麼......

我或者重識買.......
應該會開啦
你呢?不如你開仲好>:)>:)
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:43 PM 發表

歡迎......

我就 1:15 .... :$
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-7 11:42 PM 發表

哈 .... 我要搵奶粉錢嘛 ..... :$

我隻"禽獸"好弱雞.....
要啦.....食左我條命......$-)

你地又快升.....又過我頭......:@

歡迎......

1:2 啦,我地咁fd:lol;P:$
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-7 11:47 PM 發表

要啦.....食左我條命......$-)

你地又快升.....又過我頭......:@
我隻得 23 咋 !!!:Q

你都 111 丫 !!!
蝦條 你傻左啊 唔好玩啊 一定死架 , 你一係過定哂0的錢比我地幾個同你保管 唔係所有分身都會死

我講真的X(

評分次數

• Q版皮利斯