返回列表 回復 發帖
原帖由 ndctim 於 2008-10-17 04:24 PM 發表
其實我唔明...真的有這麼大的需要嗎?本人從未使用過
我都想知… 不过可能佢係新手咯…
你指教下佢啦…
原帖由 GQG 於 2008-10-17 04:20 PM 發表

大型HP藥水                boonhee                500                送禮                2008-10-17 16:15:28                                        超大型MP藥水                boonhee                300                送禮                2008-10-17 16:15:01
我已经将我所有比晒你啦,反正我都冇用过…
GQG 雪鷹族 0 676397 8轉/430級  刺客

你都好偉大bo 如果我得60零萬,我會賣哂d野來賺錢
小小獎勵-->
三倍經驗卡GQG?送禮2008-10-17 16:31:52
原帖由 ndctim 於 2008-10-17 04:32 PM 發表

GQG 雪鷹族 0 676397 8轉/430級  刺客

你都好偉大bo 如果我得60零萬,我會賣哂d野來賺錢
小小獎勵-->
三倍經驗卡GQG?送禮2008-10-17 16:31:52 ...
钱财身外物… 反正收住又冇用… 既然佢有用…
点解唔比佢咧… 啱冇?帮到人就帮咯… 兄弟帮
嘅宗旨嘛… 咁客气啊… 不过我要准备考
试啊… 有排都用唔到… 无论如何唔该晒啵…
原帖由 GQG 於 2008-10-17 04:47 PM 發表

钱财身外物… 反正收住又冇用… 既然佢有用…
点解唔比佢咧… 啱冇?帮到人就帮咯… 兄弟帮
嘅宗旨嘛… 咁客气啊… 不过我要准备考
试啊… 有排都用唔到… 无论如何唔该晒啵… ...
o....那要加油啦
要睡了各位....good night~

明天回來時就有bubuD禮物收~~
原帖由 ndctim 於 2008-10-17 05:16 PM 發表
要睡了各位....good night~

明天回來時就有bubuD禮物收~~
祝你今晚發惡夢

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
老大整D红宝石来 用晒来打怪啦
原帖由 sunshine-1990 於 2008-10-17 05:27 PM 發表
紅寶石sunshine-1990102送禮2008-10-17 18:03:14

你用住先啦… 我用净咁多咋…
用晒再同佬大攞啦…
原帖由 sunshine-1990 於 2008-10-17 05:27 PM 發表
你已經10轉,也有400萬寵物幣,紅寶石才100寵物幣1粒,下次紅寶石你要自己買
給你這個,對你比較有用

成功贈送給 sunshine-1990 10 個 三倍經驗卡!
bubu大大...
幾時會更新???
原帖由 wayneti 於 2008-10-17 06:28 PM 發表
bubu大大...
幾時會更新???
這是如來彿祖大人說的 :

因為管理員正忙於這兩件事,
1.. 國內封左入口,  2. TVB要告TVBNOW拿回TVBNOW DOMAIN,

所以因此拖慢了進度,請大家耐心等待一下.
我也不知道要再等多久,我擔心的是第2樣事件
相信寵物版本升級最快也要一星期(估計),如果一星期也沒反應,我相要一個月以上了

(以上全部段估)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
what!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
原帖由 bubu1109 於 2008-10-17 06:40 PM 發表

1.. 國內封左入口,  2. TVB要告TVBNOW拿回TVBNOW DOMAIN,

相信寵物 ...
哦....咁唯有等啦..==''
原帖由 bubu1109 於 2008-10-17 06:40 PM 發表

相信寵物 ...
我想問DOMAIN係咩黎嫁,,,,,,