返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 17/10/2008 20:19 發表

基本上只限我們兄弟幫寵物家族的成員,不過我會歡迎你參加
thanks~~bubu~~ 你好好人吖~
ndctim.....我都覺得個game真係勁難玩ar .........
原帖由 blueocean 於 17/10/2008 21:16 發表

greedy JJ...you want to play too
blue blue~~u r also 兄弟pet pet family 的嗎??
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 03:40 PM 發表

blue blue~~u r also 兄弟pet pet family 的嗎??
是blueocean求我讓他入會的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 18/10/2008 15:43 發表

是blueocean求我讓他入會的459272
oh~~danny仔not your 敵人咩
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 03:39 PM 發表
ndctim.....我都覺得個game真係勁難玩ar .........
比得大家玩當然有難度 如果唔係我D獎品點算
其實我係壞人先至真
原帖由 bubu1109 於 18/10/2008 15:45 發表

比得大家玩當然有難度 如果唔係我D獎品點算
其實我係壞人先至真459273
....i just....at pet family post....讚美jo你.....

你唔好信blue blue講男仔壞才有女仔like...ar....
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 03:39 PM 發表
當然,不我都不會加一百萬$$啦,不過睇來無人會有咁ga耐性玩成幾粒鐘
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 03:49 PM 發表

....i just....at pet family post....讚美jo你.....

你唔好信blue blue講男仔壞才有女仔like...ar....
他有變過嗎(bubu)
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 03:49 PM 發表

係你誤會左我,ndctim說得對,我本來就是壞人一個
原帖由 bubu1109 於 2008-10-18 03:56 PM 發表

係你誤會左我,ndctim說得對,我本來就是壞人一個459275
係你誤會左我 我係話你一直都咁好~~
原帖由 ndctim 於 2008-10-18 03:54 PM 發表

他有變過嗎(bubu)
竟然說穿了我的真面目 ,送你特別禮物作為獎勵

成功贈送給 ndctim 100 個 ?!
原帖由 bubu1109 於 2008-10-18 04:01 PM 發表

在睇收到咩前,我估係...紅寶石
原帖由 bubu1109 於 2008-10-18 04:01 PM 發表

我收返之前果句,佢係壞的

最好證據---->
短劍bubu11091收禮2008-10-18 16:00:28

別說他送甚麼了,報大數已知他是壞的了
原帖由 ndctim 於 2008-10-18 04:15 PM 發表

我收返之前果句,佢係壞的

最好證據---->短劍bubu11091收禮2008-10-18 16:00:28

別說他送甚麼了,報大數已知他是壞的了
有禮物收還要說我是壞人,太過份啦