返回列表 回復 發帖
估中bbb三圍,我私人送出100萬tvb幣 不過要bbb自己開估,最好加埋相做証明
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
真有趣...
估中我给500萬pet$$
勇敢面对未来,自制生命色彩。
原帖由 TMMY23 於 2008-10-20 07:33 PM 發表
真有趣...
估中我给500萬pet$$
又多一個人贊助

現在獎品變為100萬tvb幣+500萬寵物幣
如果超過50人估,我私人再將tvb幣增加至1000萬
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-10-20 19:25 發表
估中bbb三圍,我私人送出100萬tvb幣 不過要bbb自己開估,最好加埋相做証明461539
bbb 要怎么样开估??
难道....
hee heee
勇敢面对未来,自制生命色彩。
原帖由 bubu1109 於 2008-10-20 07:17 PM 發表

假書僮大人,不如來個估三圍比賽,估中有獎
bbb見到下次唔敢入離
bubu 你想就咁就打發我....好難吖
老大可不可以给我法神裝備吗???

先谢谢你!!
我估 34 -24 -32
哇!估三围?!咁好玩!!
我又估 : 34-23-34
原帖由 bubu1109 於 2008-10-20 07:37 PM 發表

又多一個人贊助

現在獎品變為100萬tvb幣+500萬寵物幣 461546
如果超過50人估,我私人再將tvb幣增加至1000萬
唔公平吖~~~~我俾人估都冇$$$$$$~~~~估中的人有~~~唔制吖~~~
我又要估~~~我要估bubu 3圍~~~

38 30 35

獎金獎金
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 06:55 PM 發表

hihi gqg call me bbb la, nice to need you

“无事献殷勤,非奸即盗”…   唔知邊個盜邊個先真喎
HiHi... 我都係中意叫你靓女多d…
唔得咩?或者你觉得唔过亲密啊?
原来你仲狼过BUBU啊…
睇唔出… 睇唔出…
原帖由 cherish83 於 2008-10-20 08:11 PM 發表
老大可不可以给我法神裝備吗???

先谢谢你!!  
要打到法神裝備,起碼要在8轉地圖打怪才有機會得到,現在你的寵物4轉,先努力升級,我經常會提早給成員裝備,
現在先給你這個

成功贈送給 cherish83 10 個 雙倍經驗卡!
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 08:15 PM 發表

唔公平吖~~~~我俾人估都冇$$$$$$~~~~估中的人有~~~唔制吖~~~

38 30 35

...
我唔記得講,估錯左要罰tvb幣,唔會罰太多,每人100萬tvb幣就可以了
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 08:15 PM 發表

38 30 35

...
只要你肯讲出你三围啊… 肯定好多比你money啊…
估BUBU三围???!呢个仲好玩…
我估35-38-35
原帖由 GQG 於 2008-10-20 08:19 PM 發表

HiHi... 我都係中意叫你靓女多d…
唔得咩?或者你觉得唔过亲密啊?
原来你仲狼过BUBU啊…
睇唔出… 睇唔出…
梗係
原帖由 GQG 於 2008-10-20 08:23 PM 發表

只要你肯讲出你三围啊… 肯定好多比你money啊…
估BUBU三围???!呢个仲好玩…
我估35-38-35
原來bubu 咁好身材