返回列表 回復 發帖
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 08:30 PM 發表

原來bubu 咁好身材
肯定啦… 冇返咁上下身材点做佬大啊…
原帖由 GQG 於 2008-10-20 08:35 PM 發表

肯定啦… 冇返咁上下身材点做佬大啊…
邊個俾5000萬tvb我我就俾大家估我身材
我會post 相上黎~~~不過係冇得睇樣的

冇人俾$$就算lu

(收左$$$我會post呢張相嘅清晰版出黎)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
bubu1109,这家伙( 百厭 )会不会升太快了,他是不是有十倍倍经验卡?
原帖由 edwin10 於 2008-10-20 09:13 PM 發表
bubu1109,这家伙( 百厭 )会不会升太快了,他是不是有十倍倍经验卡?
10倍
你E家先知咩,不過,bubu咁勤力只是想做NO.1,勁過ICEKEY姐
I want to play too

bubu 3圍 40-40-40...straight

bbb 3圍 35-24-32

原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 09:03 PM 發表

冇人俾$$就算lu

461606 ...
太貴了 重要冇樣睇 再加上有着衫
所以都係唔睇lu
原帖由 rayson98 於 2008-10-20 09:27 PM 發表
你E家先知咩,不過,bubu咁勤力只是想做NO.1,勁過ICEKEY姐
edwin10說的不是我,我冇咁勤力
但你有講過pu
原帖由 bubu1109 於 2008-10-20 09:31 PM 發表

所以都係唔睇lu
但係着泳衣啵… 最衰我d TVB币攞晒去赌波…
如果唔係… 我会比佢咯… 就算破产都唔理…
原帖由 bubu1109 於 2008-10-20 21:31 發表

所以都係唔睇lu
5000萬tvb,OMG
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 09:03 PM 發表

冇人俾$$就算lu

461606 ...
5000萬....I want to see see wor

原帖由 blueocean 於 2008-10-20 21:48 發表

5000萬....I want to see see wor
存款: 2147483647 元GOGOGO
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2008-10-20 09:56 PM 發表
但是冇樣睇

原帖由 假書僮 於 2008-10-20 09:56 PM 發表
真的要看嗎