返回列表 回復 發帖
不要一言啦~分几句来讲~
ReeNY 發表於 2009-7-29 12:13 AM
唔要啦。。下次才同你讲啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
懒惰啊。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-29 12:13 AM
是啊。。懒惰的心
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
你可以msn同她讲的。pm都可以的。。
wk.hoo 發表於 2009-7-29 12:14 AM
没有msn.....
要那么难言咩??夸张
ForeverEver 發表於 2009-7-29 12:15 AM
我有和你讲过架啦。。我唔想再遇到咁的事。。
唔要啦。。下次才同你讲啦。。
wk.hoo 發表於 2009-7-29 12:16 AM
好啦~
我们聊都是公开的哦~
ReeNY 發表於 2009-7-29 12:14 AM
就是啊
是啊。。懒惰的心
ForeverEver 發表於 2009-7-29 12:17 AM
要唔要我叫醒你懒惰的心啊??
减肥计划咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-29 12:15 AM
减肥计划不是一早就有了咩?? 现在才要开始啊??
全日都做司机吗??
wk.hoo 發表於 2009-7-29 12:15 AM
半日
好啦~
ReeNY 發表於 2009-7-29 12:18 AM
请见谅。。
我有和你讲过架啦。。我唔想再遇到咁的事。。
wk.hoo 發表於 2009-7-29 12:17 AM
不是每个人都是这样的啊。。你遇错人了。。至少证明我不是这样的人啊
减肥计划不是一早就有了咩?? 现在才要开始啊??
ForeverEver 發表於 2009-7-29 12:18 AM
而家是地狱式了。。是狠下决心的。。
不是每个人都是这样的啊。。你遇错人了。。至少证明我不是这样的人啊
ForeverEver 發表於 2009-7-29 12:20 AM
我知道..但是,都是有阴影咯..希望你都可以见谅..
要唔要我叫醒你懒惰的心啊??
wk.hoo 發表於 2009-7-29 12:18 AM
能吗?? 怎样叫??
而家是地狱式了。。是狠下决心的。。
wk.hoo 發表於 2009-7-29 12:20 AM
那就祝二哥成功