返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 20/10/2008 19:17 發表

假書僮大人,不如來個估三圍比賽,估中有獎
bbb見到下次唔敢入離
bubu~~仲乜想趕走我個best fd - bbb ar
原帖由 bubu1109 於 20/10/2008 19:37 發表

又多一個人贊助

現在獎品變為100萬tvb幣+500萬寵物幣 461546
如果超過50人估,我私人再將tvb幣增加至1000萬
請問 .....仲有得估嗎????
原帖由 blueocean 於 20/10/2008 21:29 發表
I want to play too

bubu 3圍 40-40-40...straight

bbb 3圍 35-24-32
blue blue.....你呢幾曰去咗邊度wet j
原帖由 blueocean 於 20/10/2008 22:11 發表

5000萬 too expensive lu
if I give 1000萬 to JJ...I think she will show me your pic, her pic and dobi's pic
blue blue你當我是什麼 !!!!

起碼都要3000萬la
原帖由 假書僮 於 20/10/2008 22:58 發表
咁快識穿我,呃到啲錢倆份分嘛
下次可否預埋我吖
原帖由 bbb1999 於 20/10/2008 23:05 發表
那bubu 我現在12轉怎樣打會好升點
我都想知
原帖由 GQG 於 21/10/2008 01:12 發表

其实是不同的… 你用宠物去打怪… 你会得到宠物币…
但是宠物币不是TVB币… 宠物币你只可以在宠物区
里用… 至于你想拿去赌波的就是TVB币…
靚仔~ r u still here??
原帖由 SookChing99 於 21/10/2008 02:03 發表
请问SP要来干嘛?
要黎加SP值 lor~~ 如果你是knight.....打怪會消好sp....唔補充的話.......最後ur pet pet 會死架 ......

G gor gor教我架
原帖由 SookChing99 於 21/10/2008 01:55 發表
bubu, 能再给我双倍攻击卡吗??
ur pet pet幾轉ar????
原帖由 SookChing99 於 2008-10-21 01:55 發表
bubu, 能再给我双倍攻击卡吗??
雙倍攻擊卡SookChing9930送禮2008-10-21 07:52:00
雙倍攻擊卡SookChing9930送禮2008-10-21 07:51:09
勇敢面对未来,自制生命色彩。
wongjj....你算唔算洗帖
原帖由 bubu1109 於 2008-10-20 08:20 PM 發表

要打到法神裝備,起碼要在8轉地圖打怪才有機會得到,現在你的寵物4轉,先努力升級,我經常會提早給成員裝備,
現在先給你這個

成功贈送給 cherish83 10 個 雙倍經驗卡! ...
各位大哥哥大姐姐早上好!!

老大。。。谢谢你的雙倍經驗卡!
昨日的小遊戲得獎人是xenos68

神秘寶石xenos681送禮2008-10-21 08:55:55
喜糖xenos683送禮2008-10-21 08:55:32
三倍經驗卡xenos6810送禮2008-10-21 08:55:15
今日的小遊戲比賽是遊戲區的第1版,遊戲 : 恐龍吐蛋
這次遊戲應該很容易上排名,大家努力啦

勝出的獎品是3倍經驗卡10張+3粒喜糖+1粒神秘寶石

而安慰獎就是3倍經驗卡+1粒喜糖

記得一定要上排名榜,以排名高者為勝

比賽時間由現在至晚上12點(2008-10-21,23:59)
oh....many new games today!!!!great!!