返回列表 回復 發帖
原帖由 kylefunny 於 2008-10-21 01:15 PM 發表

Ask bubu for more triple exp card and beat monster lar so you can get to top ten lar~i know he got a lot of card to gave out to our members(he is an angle)(joke)~
兄弟好久不见~~
喜糖 sunshine-1990 1 送禮 2008-10-21 13:18:45

送粒糖俾你
26580~~上榜了~~
佬大终于选了人类玩的游戏了~~
原帖由 yy@sam 於 2008-10-20 09:17 PM 發表

兄弟好久不见~~
係啊~LONG TIME無SEE啦~話時話你都N世無浦頭波~今日吹咩風甘多位兄弟SHOW UP嘎~and ice.key totally lost for long time too...

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 sunshine-1990 於 2008-10-20 09:16 PM 發表
有钱分架 努力D打怪先得  10转有无个安慰奖啊
好似係有BONUS嘎~問BUBU最清楚啦~
原帖由 kylefunny 於 2008-10-21 13:21 發表

係啊~LONG TIME無SEE啦~話時話你都N世無浦頭波~今日吹咩風甘多位兄弟SHOW UP嘎~and ice.key totally lost for long time too...
Why your TVB: -852465218 元 is - ?
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 ndctim 於 2008-10-20 09:16 PM 發表
唔係ga,佢地對十大惡人好認真的....平時壞事做盡就為了上榜
我地從來都唔會做太多壞事嘎~只係間歇性甘騙下D小DEEDEE同小MM姐~
原帖由 假書僮 於 2008-10-20 09:24 PM 發表
Why your TVB: -852465218 元 is - ?  
already pm you and gave an answer lar bossi~
原帖由 kylefunny 於 2008-10-21 01:21 PM 發表

已经将希望全放在升级~~点知~~
只有再等待了~~
ice.key~直头是不见左好耐~~
原帖由 kylefunny 於 2008-10-21 01:25 PM 發表

我地從來都唔會做太多壞事嘎~只係間歇性甘騙下D小DEEDEE同小MM姐~
間歇性??我看不間歇啦吧
原帖由 kylefunny 於 2008-10-21 01:25 PM 發表

话事话~~甘耐没来~~这里多了好多MM噢~~
原帖由 yy@sam 於 2008-10-20 09:29 PM 發表

已经将希望全放在升级~~点知~~
只有再等待了~~
ice.key~直头是不见左好耐~~
我唸有排都未升版啊,聽佛祖大大講ADMIN要處理TVB同TVBNOW之間既問題~都唔只機時先升~KEY姐應該係三國ONLINE度升跟級呱~
原帖由 kylefunny 於 2008-10-21 01:15 PM 發表

Ask bubu for more triple exp card and beat monster lar so you can get to top ten lar~i know he got a lot of card to gave out to our members(he is an angle)(joke)~
你忘記了嗎??我身上還有不少
不過之前以為等升級後再升lv....點知,咩消息都冇
原帖由 kylefunny 於 2008-10-21 01:34 PM 發表

我唸有排都未升版啊,聽佛祖大大講ADMIN要處理TVB同TVBNOW之間既問題~都唔只機時先升~KEY姐應該係三國ONLINE度升跟級呱~
三国~~你有没玩啊~~
我现在玩着黄易~~