返回列表 回復 發帖
攪掂哂啦 頭先先食完支冰凍甜筒
寇仲~ 發表於 2009-7-29 08:17 PM
我又要食
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我今日喺九龍公園游室內, 唔會晒傷, 所以我仍然白白淨 ...今日新聞先講晒太陽燈同埋過度晒太陽會致癌

今日都好多女仔游, 眼睛吃冰淇淋 ...
小飛機 發表於 2009-7-29 08:14 PM
我都想食
出去飲紅酒712659
小劍聖 發表於 2009-7-29 08:17 PM
都未飲就.....
我又要食712660
小劍聖 發表於 2009-7-29 08:20 PM
先生 我見到你有爛牙波
繼續午夜場...我今晚已早d休息, 撐唔到場喇
小飛機 發表於 2009-7-29 08:16 PM
Goodnite 姣鬆,你 先,我跟住黎
今晚仲可能有個 booking 00:30am 添呀
佢話九點零十點鐘打嚟 confirm
Fian. 發表於 2009-7-29 07:33 PM
呢輪Miss 唔多夠瞓, 真係心痛死我
See you all later
又返嚟喇
唔知跌咗啲乜嘢落隻眼仔度
好唔舒服呀
miss夠啦有六個鐘眠
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-29 11:50 AM
但係起身嗰時都仲好眼瞓呀
喺咪熟人呢架??屈佢消夜...
good evening miss,all
hello淫淫 今日忙唔忙呀 ?
小飛機 發表於 2009-7-29 07:08 PM
Hello 機機 ^^
4 點鐘開始無嘢做, 不過上嚟無人喺道呀 =.=

你就好啦, 又游水, 又抽水....好羨慕啊
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
等我嚟截佢糊至得...咁晏先 confirm 吖喇
攪掂哂啦 頭先先食完支冰凍甜筒
寇仲~ 發表於 2009-7-29 08:17 PM
仲唔夠肥呀, 仲食甜筒
喺咪熟人呢架??屈佢消夜...
榴槤蛋撻 發表於 2009-7-29 08:34 PM
有無搞錯, 仲同佢宵夜
緊係嗱嗱聲搞掂佢, 然後早啲瞓啦