返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-8-2 07:53 PM 發表

好累....停一停食下嘢先
咁你休息下啦。。。我可以等你架。。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-2 07:53 PM 發表

好累....停一停食下嘢先
你还不去睡觉。。。。

原帖由 walala 於 2008-8-2 07:52 PM 發表

谁打你。。。???
没事没事。。。谢谢大家关心
hihi,cammy...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-2 08:00 PM 發表

等我做乜

我不想給人打完左边,再打右边呀
噢噢。。我面有肉又有油。。我为你当。。。
hihi...lala哥。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-2 08:00 PM 發表

等我做乜

我不想給人打完左边,再打右边呀
为什么。。。

原帖由 wk.hoo 於 2008-8-2 07:53 PM 發表

是啊。。讲不过人才会动手的。。何况,都没人够我们讲。。。
那我讲过你的话。。会连我都打吗
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-2 08:01 PM 發表

噢噢。。我面有肉又有油。。我为你当。。。
hihi...1st time c u...now i know hu is 阿二。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-8-2 08:01 PM 發表

還未瞓到
哈。。哈。。我出去饮茶了。。。拜拜啦。。bebe。。
原帖由 edwin10 於 2008-8-2 08:02 PM 發表
hihi...lala哥。。。
我要这样称呼你。。。。

原帖由 miki1012 於 2008-8-2 08:03 PM 發表

那我讲过你的话。。会连我都打吗
哈。。哈。。你是特别的案例。。。你会很安全的。。
原帖由 edwin10 於 2008-8-2 08:03 PM 發表

hihi...1st time c u...now i know hu is 阿二。。。
哈。。哈。你好。。 靓仔。。。好少见到你喎。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-2 07:53 PM 發表

是啊。。讲不过人才会动手的。。何况,都没人够我们讲。。。
要是我够你们讲。。。不就被你们打了
原帖由 cammy8080 於 2008-8-2 08:07 PM 發表

不用了....你來擋我怕有人心痛呀
啊啊。。。。bebe对我的态度做咩咁冷淡左架???