返回列表 回復 發帖
原帖由 yy@sam 於 2008-10-21 01:31 PM 發表

话事话~~甘耐没来~~这里多了好多MM噢~~
昨天的"三圍照",更把數位大大吸引到此
原帖由 ndctim 於 2008-10-21 01:35 PM 發表

你忘記了嗎??我身上還有不少
不過之前以為等升級後再升lv....點知,咩消息都冇
我就是因为要等~~现在就快被踢出第二版了~~
原帖由 ndctim 於 2008-10-21 01:37 PM 發表

昨天的"三圍照",更把數位大大吸引到此
可惜我迟来~~
不过都好~~如果不是一定破产~~
原帖由 yy@sam 於 2008-10-20 09:31 PM 發表

话事话~~甘耐没来~~这里多了好多MM噢~~
where are the mm come from?i dont see any here?係咪你想介紹D MM入來一齊聊下先~
原帖由 yy@sam 於 2008-10-21 01:39 PM 發表

我就是因为要等~~现在就快被踢出第二版了~~
沒所謂吧,在這吹吹水...很好的啦
原帖由 yy@sam 於 2008-10-21 01:40 PM 發表

可惜我迟来~~
不过都好~~如果不是一定破产~~
我今天看回他們的帖....個個都有錢,同時個個都無買(話貴),我念....點解唔夾錢
原帖由 ndctim 於 2008-10-20 09:35 PM 發表

你忘記了嗎??我身上還有不少
不過之前以為等升級後再升lv....點知,咩消息都冇
太可悲啦有甘多都唔用來升級打怪(浪費資源啊)~不如送晒出來比D新人用啦你有甘多(又甘RICH)~
原帖由 kylefunny 於 2008-10-21 01:42 PM 發表

where are the mm come from?i dont see any here?係咪你想介紹D MM入來一齊聊下先~
你爬回前面的贴就知道~~
我那有那么好命有MM介绍~~
她们应该是被佬大的妖力吸引过来的~~
原帖由 yy@sam 於 2008-10-20 09:37 PM 發表

三国~~你有没玩啊~~
我现在玩着黄易~~
我都想...無太多時間分身去玩啊~(係TVBNOW度上個十大都用左唔少TIMES啦)
黃易?咩來嘎~
原帖由 ndctim 於 2008-10-21 01:46 PM 發表

我今天看回他們的帖....個個都有錢,同時個個都無買(話貴),我念....點解唔夾錢
最蓑是blueocean 甘多钱都唔出~~
原帖由 kylefunny 於 2008-10-21 01:46 PM 發表

太可悲啦有甘多都唔用來升級打怪(浪費資源啊)~不如送晒出來比D新人用啦你有甘多(又甘RICH)~
你們說不要太早給新人的....加上最近沒有太多人要,沒怎麼用
原帖由 kylefunny 於 2008-10-21 01:49 PM 發表

我都想...無太多時間分身去玩啊~(係TVBNOW度上個十大都用左唔少TIMES啦)
黃易?咩來嘎~
黄易~~类似金庸那样的~~
lol talk to you guys later,i keep beat monster and level up lar~如果比人趴頭就會無左D獎金啦~
原帖由 yy@sam 於 2008-10-21 01:50 PM 發表

最蓑是blueocean 甘多钱都唔出~~
趁人家不在,你這樣說...我把這記錄在案
不過唔知最後怎樣了....可能私底下交易了
原帖由 ndctim 於 2008-10-20 09:51 PM 發表

你們說不要太早給新人的....加上最近沒有太多人要,沒怎麼用
just kidding bro.~please dont take too serious about this lar~u can just keep it for your self use lar~ttyl~