返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-10-20 10:03 PM 發表
大家今天繼續看家,我在別的地方升緊級
別的地方?無X(HEARTS)度?我都有個ACC.係個度嘎~
原帖由 yy@sam 於 2008-10-20 10:05 PM 發表

佬大今天小游戏十大全都是兄弟宠物帮的~~
你地點可以甘樣對老大嘎~係都等埋我一齊...煲爆BUBU既廠先夠兄弟啊麻~
原帖由 cherish83 於 2008-10-21 03:32 PM 發表

第 一 名 : Cherish - 32270 分 - LV34  - 33 Min 56 Sec (2008-10-21 03:29 PM)
靓女!你太强啦… 嘴啖先
原帖由 GQG 於 2008-10-21 04:19 PM 發表

靓女!你太强啦… 嘴啖先
會員們留意,這名會員與Jacky-xxx的態度極為相似(好色)
原帖由 ndctim 於 2008-10-21 04:36 PM 發表

會員們留意,這名會員與Jacky-xxx的態度極為相似(好色)
哇!唔晒咁来帮我宣传啦… 我惊等阵好多女仔来揾我啊…
你知啦我好忙嘎嘛… 冇乜时间应酬佢地…
原帖由 GQG 於 2008-10-21 05:06 PM 發表

哇!唔晒咁来帮我宣传啦… 我惊等阵好多女仔来揾我啊…
你知啦我好忙嘎嘛… 冇乜时间应酬佢地…
你忙打小遊戲姐
bubu 請問可以平賣10張3倍卡給我吖???(寵物$500000)
原帖由 ahman1995 於 2008-10-21 05:58 PM 發表
bubu 請問可以平賣10張3倍卡給我吖???(寵物$500000)
he's not here...... i give u some first...
三倍經驗卡ahman19955送禮2008-10-21 18:06:30
原帖由 ndctim 於 2008-10-21 06:06 PM 發表

he's not here...... i give u some first...
三倍經驗卡ahman19955送禮2008-10-21 18:06:30
thanks.....
原帖由 ahman1995 於 2008-10-21 06:13 PM 發表
thanks.....
is ok~~+U up lv!!!and tell us if u used that all
原帖由 ndctim 於 2008-10-21 05:11 PM 發表

你忙打小遊戲姐
我今日打一下咋… 比靓女赢算啦
原帖由 GQG 於 2008-10-21 06:30 PM 發表

我今日打一下咋… 比靓女赢算啦
去到三十多關,叫只打了一下......打死我都唔信
i only get 7lv.....
原帖由 ndctim 於 2008-10-21 06:33 PM 發表

去到三十多關,叫只打了一下......打死我都唔信
i only get 7lv.....
我大概11点几上来… 我的成绩是2点17分时玩晒…
耗时25分钟… 就当我中间冇休息… 我玩左3个钟20分…
我之后都冇去玩过… 再讲呢个係中间冇休息…
你认为有可能乜?点解你唔信我?! (伤心

原帖由 GQG 於 2008-10-21 07:12 PM 發表

我大概11点几上来… 我的成绩是2点17分时玩晒…
耗时25分钟… 就当我中间冇休息… 我玩左3个钟20分…
我之后都冇去玩过… 再讲呢个係中间冇休息…
你认为有可能乜?点解你唔信我?! (伤心) ...
u just kidding me....3hour and 20mins for that game-.- it means short???....
剛剛作完鬼故lo,要睡四小時後上學