返回列表 回復 發帖
原帖由 ndctim 於 2008-10-22 12:32 PM 發表
很易玩的說,看來玩的都有禮物收
今日的遊戲真是很容易玩,大家努力啦
原帖由 bubu1109 於 2008-10-22 12:39 PM 發表

bubu,點解.....昨天那張帖不見了.....
唔關我事吧
多謝 ndctim & bubu !  
原帖由 ndctim 於 2008-10-22 12:44 PM 發表

bubu,點解.....昨天那張帖不見了.....
唔關我事吧
不用在意,但記得下次不要這樣

兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 bubu1109 於 2008-10-22 12:39 PM 發表

很容易玩吗?!我觉得很难咯…
算!放弃!
原帖由 bubu1109 於 2008-10-22 01:13 PM 發表

不用在意,但記得下次不要這樣
用左個"車"字.....好似真係有點兒那個
bubu你要保護我呀
原帖由 GQG 於 2008-10-22 01:21 PM 發表

很容易玩吗?!我觉得很难咯…
算!放弃!
有人放棄,少左個競爭對手 ya
原帖由 ndctim 於 2008-10-22 01:28 PM 發表

用左個"車"字.....好似真係有點兒那個
bubu你要保護我呀
我也沒能力保護你 ,我也是經常被人罰的黑名單成員
原帖由 ndctim 於 2008-10-22 01:29 PM 發表

有人放棄,少左個競爭對手 ya
梗係咯… 咁快就比你攞第一… 小弟边敢同大佬争啊…
不过你千万唔好忘记兄弟帮乜多啊… 係外星人多啊…

原帖由 bubu1109 於 2008-10-22 01:33 PM 發表

我也沒能力保護你 ,我也是經常被人罰的黑名單成員
那我不愁寂寞啦,你還要高興有人來陪你

回應 ndctim 第 10735 篇文章

不用担心
只不过我们发帖后发觉有很多问题没有解决
所以暂时删除帖子再做好准备才重新发帖

不会因为特意为了一句话就删除帖子

哈哈~

人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 GQG 於 2008-10-22 01:38 PM 發表

梗係咯… 咁快就比你攞第一… 小弟边敢同大佬争啊…
不过你千万唔好忘记兄弟帮乜多啊… 係外星人多啊…
你已是其中一員
原帖由 shannon0730 於 2008-10-22 01:39 PM 發表
不用担心
只不过我们发帖后发觉有很多问题没有解决
所以暂时删除帖子再做好准备才重新发帖

不会因为特意为了一句话就删除帖子

哈哈~

...
看來bubu自已孤獨點吧,我不用去陪他了....
不好意思.....不過我只是提出問題,別把我與bubu放在一起

回應 ndctim 第 10742 篇文章

这么快就把老大推去前面当挡箭牌?
哈哈~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!