返回列表 回復 發帖
原帖由 ndctim 於 2008-10-22 02:41 PM 發表

要排隊,我先的
个小游戏很难玩呀~~
OMG....玩到9千幾分,出馬路時被四架車連環撞擊....一下子就輸了
原帖由 shannon0730 於 2008-10-22 02:41 PM 發表
我不习惯到处问人拿~
因为觉得自己有能力,别人要送的应该送给新人或者没能力的会员

不过谢bubu咯~

成功贈送給【 bubu1109 】寵物幣【 5 】!
我是新人呢,你叫bubu送d來開心下

講笑....不過我ga掉寶率比你高呢 haha
原帖由 yy@sam 於 2008-10-22 02:45 PM 發表

个小游戏很难玩呀~~
同意咯… 我早就放弃左… 只有外星人讲容易玩…
仲要讲人地係外星人…
原帖由 ndctim 於 2008-10-22 02:36 PM 發表

係咪見者有份呀??
你要這個嗎
原帖由 GQG 於 2008-10-22 02:50 PM 發表

同意咯… 我早就放弃左… 只有外星人讲容易玩…
仲要讲人地係外星人…
被你發現了,你要付出代價
原帖由 bubu1109 於 2008-10-22 02:53 PM 發表

你要這個嗎
不用這樣吧,好歹也是同門的....回敬你的
原帖由 shannon0730 於 2008-10-22 02:41 PM 發表
我不习惯到处问人拿~
因为觉得自己有能力,别人要送的应该送给新人或者没能力的会员

不过谢bubu咯~

成功贈送給【 bubu1109 】寵物幣【 5 】!
寵物幣不收了,我已經有足夠的寵物幣幫成員,記得不要給回我

成功贈送給【 shannon0730 】寵物幣【 5 】!
吃人鸡腿牙交软~

不然每天我帮你 小人~

哈哈~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

今天早點休息,再見各位啦
原帖由 yy@sam 於 2008-10-21 10:17 PM 發表

你来对地方了~~这里有专卖神密宝石的商人~~
CALL得我甘急係咪有大茶飯開啊~
神秘商人会不会是仙人跳啊?
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

原帖由 shannon0730 於 2008-10-21 10:26 PM 發表
九千萬不是问题,但是谁有多余的呢?
哈哈~

装备买了送给别人就没了,
加了掉宝率,长打长有~

神秘宝石商人快快现身~ 哈哈哈~
即刻彈出來動係度~~SHANNON姐姐我已經PM左你啦~
为什么神秘商人的现金整天都是负数?
已经是这个月第三次了~

原帖由 shannon0730 於 2008-10-21 11:54 PM 發表
为什么神秘商人的现金整天都是负数?
已经是这个月第三次了~
already pm you again and gave an answer lar~