返回列表 回復 發帖
原帖由 tatmingtai 於 2008-10-23 09:04 AM 發表
bubu兄,,,
我昨晚才玩.,,,
咁我有無有獎品嫁~>>
是沒有的,要今日玩的才算(2008-10-23),你再去挑戰一下啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 boonhee 於 2008-10-23 12:00 PM 發表

bubu1109谢谢你的藥水和etc........还有吗??嘻嘻
EXP藥水boonhee15送禮2008-10-23 12:11:24

here you go.....
原帖由 boonhee 於 2008-10-23 12:00 PM 發表

bubu1109谢谢你的藥水和etc........还有吗??嘻嘻
好,再給你一點
原帖由 bubu1109 於 2008-10-23 12:16 PM 發表

好,再給你一點
很少有呢,bubu笑住俾野人....有非比尋常的關系
组队,不在一个地图能拿经验吗,怎样才能拿经验,或组队有什么作用
原帖由 wz992007 於 2008-10-23 01:12 PM 發表
组队,不在一个地图能拿经验吗,怎样才能拿经验,或组队有什么作用
一定要在同一個地圖打怪才會有效,組隊打怪,所得經驗值是x1.2,比正常單打會升級快一點,

不過現在這版本我不建議大家組隊,先等升級後再組隊會有效很多.
現在給你一點exp5000藥水和裝備,你先用了它
石头兄呢?我听说他喜欢拿石头丢人?
怎么好象很少见到他?

出来吧... 我想说声谢谢~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 bubu1109 於 2008-10-23 12:16 PM 發表

好,再給你一點
谢谢你... 我收倒了
原帖由 bubu1109 於 2008-10-23 01:32 AM 發表
今日早一點出小遊戲,遊戲區第1版

遊戲 : 交通安全隊

勝出獎品是3倍卡10張+喜糖3粒+1粒神秘寶石

安慰獎是3倍卡5張+1粒喜糖

一定要上排名榜才有獎品,以排名高者為勝

比賽時間由現在至晚上12點(2008-10-23,23 ...
你们去那里玩遊戲區的????
原帖由 shannon0730 於 2008-10-22 09:40 PM 發表
石头兄呢?我听说他喜欢拿石头丢人?
怎么好象很少见到他?

出来吧... 我想说声谢谢~
刚上网啊最近忙跟D野SHANNON姐想多谢我阿~甘我就不客气狮子开大口罗~(讲笑)有咩需要little bro.再PM我啦~ttyl
小弟3轉305lv  有冇人同我組隊??
回來了!!!
sorry,我七轉
我好快追到
依加4轉78