返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-18 09:47 PM 發表

你知咪好囉,用軟件全自動轉,冰使自己手動轉色咁煩~ 

矛反好耐喇,連軟件都del埋好耐,見到假生幅18禁至醒起,copy出黎反下之嘛~  ...
當然囉, 要再重做會好大工程, 若用呢張改, 會快一點嘛.
外星貓E生
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-18 09:53 PM 發表

有,衹是矛同我傾開計,不睬我吧了~ 
你仲有我同只猫啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
VC你好! 小生感激不尽!你让我恢复原貌了!谢谢!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 10:13 PM 發表
估到你矛左果張圖啦~ 
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 10:13 PM 發表
哈哈, 這是整容後的照片, 整容前是小胖子.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 09:58 PM 發表

我惊我样吓到他地啊...
你的样子会吓倒我们吗? 听说你是满美的哦!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-18 10:14 PM 發表

估到你矛左果張圖啦~ 
之前电脑中毒嘛!!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 10:19 PM 發表

你的样子会吓倒我们吗? 听说你是满美的哦!
他们乱乱说的...
原帖由 CC517 於 2008-8-18 10:04 PM 發表

無啊, 別浪費時間啦.
还是不想放弃
原帖由 CC517 於 2008-8-18 10:18 PM 發表

哈哈, 這是整容後的照片, 整容前是小胖子.
整容前或后,都是个小胖子,从没减肥过!
原帖由 CC517 於 2008-8-18 10:07 PM 發表

當然囉, 要再重做會好大工程, 若用呢張改, 會快一點嘛.
用電腦做矛關係架,拔如果手做,做幾日都未掂啦,相黎架,over256色,點做呀~ 
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 10:23 PM 發表

他们乱乱说的...
那时谁说的,可以告诉我吗?
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 09:58 PM 發表

我惊我样吓到他地啊...
唓~ 家陣網友聚會之嘛,又唔係對襯家,乜樣有乜所謂先~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-8-18 10:28 PM 發表

唓~ 家陣網友聚會之嘛,又唔係對襯家,乜樣有乜所謂先~ 
就是咯!大家都还不是人一个!各种身材的人都有出来啊!只要不是外貌主义者就好啦!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 10:25 PM 發表

整容前或后,都是个小胖子,从没减肥过!
会肥吗