返回列表 回復 發帖

今晚貼6場(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区

回應 假書僮 第 12472 篇文章

我没份...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
big bro,cammy,只猫&nicnic....早晨啊

假兄早晨啊...

回應 mickeybblim 第 12474 篇文章

全部人 点解 假兄
原帖由 cck_my 於 2008-8-20 10:01 AM 發表
全部人 点解 假兄
之前假兄有讲过爱一个人要当他@她透明...
  <================见到假兄就咁样咯

回應 mickeybblim 第 12476 篇文章

你当他透明呀?

回應 cck_my 第 12477 篇文章

我有看到架...所以放 ===========>>
HI ALL~

回應 byeiln 第 12479 篇文章

你来探big bro 啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 10:52 AM 發表
你来探big bro 啊
我特登黎探你
原帖由 byeiln 於 2008-8-20 10:54 AM 發表

我特登黎探你
是啊..不好讲大话厄我架..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 10:55 AM 發表

是啊..不好讲大话厄我架..
我又點會講大話呃MICKEY
原帖由 byeiln 於 2008-8-20 10:56 AM 發表

我又點會講大話呃MICKEY
知道,..你来探我啦... 不过E度系兄弟帮..应该系探big bro同cammy
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-20 11:09 AM 發表

知道,..你来探我啦... 不过E度系兄弟帮..应该系探big bro同cammy
不過我知你一定係度麻
原帖由 byeiln 於 2008-8-20 11:11 AM 發表

不過我知你一定係度麻
好感动啊..我心系你度