返回列表 回復 發帖
原帖由 ndctim 於 27/10/2008 16:03 發表

這個 "ah tim" 是我嗎??恭喜甚麼??
你不是暫時幫主ma??
原帖由 kylefunny 於 2008-10-27 04:03 PM 發表

2.5Ver唔算新啦...不過2.5V有十陪卡同新怪,一口氣谷到機十轉都得到邊個會係第一都估唔到啊~cant wait any more hope the new version coming soon~
那都是"有錢人"的天下.....才二百多掉寶率的我要躲在一角

回應 ice.key 第 11404 篇文章 and 回應 wongjj 第 11405 篇文章

那只是暫時-.-不過我對bubu講果個"大獎"很有興趣......有多少獎品呢
原帖由 ice.key 於 2008-10-27 04:07 PM 發表

呵呵///~~~我3千多...~~
其實你地係咪每隻怪都跌裝備啦??
原帖由 ice.key 於 2008-10-27 12:03 AM 發表

好在我唔愛你呀...~~
太殘酷啦,竟然甘直接講出來~i am going to
原帖由 ndctim 於 2008-10-27 12:03 AM 發表

這個 "ah tim" 是我嗎??恭喜甚麼??
NDCTIM 原來係TEMP幫主我真係OUT啊到以家先知~甘送D野比你CONGRAT.下你先~
原帖由 ice.key 於 2008-10-27 04:12 PM 發表

什麼大奬呀...~~
有人嘔血,要我地捐血救佢嗎?
我都唔知咩大獎,所以先期待
原帖由 wongjj 於 2008-10-27 12:06 AM 發表

你不是暫時幫主ma??
i just know this news too~
原帖由 kylefunny 於 2008-10-27 04:15 PM 發表

NDCTIM 原來係TEMP幫主我真係OUT啊到以家先知~甘送D野比你CONGRAT.下你先~
哈,不論結果如何,我不會還給你的呀

thx anyway
原帖由 kylefunny 於 2008-10-27 04:16 PM 發表

i just know this news too~
其實係無咩"兄弟幫"的人在這活動啦......不然有排我都上不到啦